Baburka Napisano 9 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Siedzą na ławeczce dwaj emeryci w pewnym momencie obok nich przechodzi bardzo młoda i atrakcyjna dziewczyna. Obaj popatrzyli na siebie i jeden z nich: - Wiesz Kaziu, jak widzę takie młode i zgrabne ciałko, to aż mi się krew w żyłach gotuje! Na co drugi: - Nie bądż głupi Tadziu, to nie krew Ci się w żyłach gotuje, ale wapno w kościach lasuje - Co by było, gdyby Ziemia kręciła się 30 razy szybciej? - Codziennie dostawalibyśmy pensję, a kobiety by się wykrwawiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 9 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 9 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baburka Napisano 10 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 - Cześć, stary, słyszałem, że się ożeniłeś. - No, ożeniłem się. - To musisz być szczęśliwy? - No, muszę… Jeśli laska ma króciutką spódniczkę, to facetowi wisi czy jej torebka pasuje do butów. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 11 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 No i się odważył Profesjonalny tatuaż 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baburka Napisano 11 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Ubrać kobietę? Kobietę znacznie łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać zgodnie z jej życzeniem. Narzeczeństwo Narzeczeństwo to powolny proces wpadania mężczyzny w delikatne kobiece łapy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Co to jest? Proszę tylko bez erotomańskich skojarzeń! Żabulec erotoman Niezdrowe skojarzenia blondynki Proszę dopasować do jednego z wcześniejszych obrazków Efekt dopasowania W temacie: Jasiu przeczytał w lokalnej gazecie, że w mieście otwarto agencję towarzyską. Po chwili pyta ojca: – Tato, a tak właściwie to co robi się w takiej agencji? Zakłopotany ojciec odpowiada: – Noooo, ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, że robi się tam człowiekowi dobrze. Kilka dni później Jasiu dostał od ojca kieszonkowe i od razu pobiegł do agencji towarzyskiej. Zadzwonił do drzwi, otworzyła mu nieco zdziwiona panienka. – Co tu tutaj chłopczyku robisz? – No chciałem, żeby mi zrobić dobrze. Mam nawet pieniądze! Panienka zaprosiła Jasia do środka, zaprowadziła go do kuchni, ukroiła trzy duże pajdy chlebka, posmarowała je masłem oraz miodem i podała Jasiowi. Po godzinie Jasi wpada do domu i krzyczy: – Mamo, tato! Byłem w agencji towarzyskiej! Ojciec o mało nie spadł z krzesła, mama też ogromnie się zdziwiła. – I co, jak było? – pytają Jasia po chwili. – Dwie zmogłem, ale trzecią już tylko wylizałem – odpowiada Jasiu. Dla wychłodzenia tematu: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baburka Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Biust - ozdoba czy ciężar? Gdyby ozdoba - kobiety nosiłyby go na wierzchu, gdyby ciężar - na plecach. **** Kobiety mają dwa rodzaje pretensji: - nie ma co na siebie włożyć, - ma za mało miejsca w szafie. **** Gdy mężczyźnie źle - szuka żony.... Gdy mężczyźnie dobrze - żona jego szuka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Baburka napisał: Biust - ozdoba czy ciężar? Gdyby ozdoba - kobiety nosiłyby go na wierzchu, gdyby ciężar - na plecach. (...) Jednak skłaniałbym się ku temu, że ozdoba. Wskazują na to antyczne ryciny damskiej mody w kulturze minojskiej: oraz rekonstrukcje strojów z tego okresu: Edytowane 12 Lutego 2021 przez Alexspin 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 (edytowane) 10 godzin temu, Alexspin napisał: Jednak skłaniałbym się ku temu, że ozdoba Ja się nie skłaniam, ja wiem. Tylko karki z siłki bawią się hantlami, normalny facet bawi się cyckami. Głębokie dekolty to potwierdzają, że kobitki do takich zabaw zachęcają. Edit. Chyba chory jestem, bo dopiero teraz zauważyłem czterowiersz. żaden zdrowy facet do wiersza nie gada. Tylko karki z siłki bawią się hantlami, normalny facet bawi się cyckami. Głębokie dekolty to potwierdzają, że kobitki do takich zabaw zachęcają. Edytowane 12 Lutego 2021 przez Docio 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baburka Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Rzecz dzieje się w autobusie. Młody chłoptaś uporczywie wpatruje się w biust kobiety naprzeciwko. W końcu ta poirytowana mówi do niego: - Chcesz w gębę?! - O tak! A drugiego do ręki!- odpowiada pojętny chłopak Rozmowa kumpli: - Podobno seks jest świetnym sposobem na sen. - Na pewno. Moja zasypia, jak tylko o tym wspomnę... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baburka Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Co to tak smutno na forumie? Panowie! Trochę życia.... Skoro było o piersiach...jedźmy dalej *** Dwudziesta rocznica ślubu, małżonkowie siedzą przy stole, spożywają w milczeniu uroczysty obiad. Żona nagle się odzywa: - Wiesz co, kochanie? Jak pomyślę, że to już dwadzieścia lat, to mi się ciepło robi pod sercem. - Nie truj, to tylko biust wpadł ci do zupy. *** - Wiesz czym się różnią cycki Twojej matki od cycków Twojej siostry? - Nie. - A ja wiem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 14 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 (edytowane) Do szpitala trafia kobieta z postrzałem w kolano. Lekarz pyta: - Jak to się stało? - Chciałam popełnić samobójstwo... - To strzeliła pani w kolano?! - Znajomy powiedział mi, że serce leży dwa palce poniżej piersi... -------------------------------------------------------------- Jakie to są piersi pobożne? Takie które padają na kolana. Edytowane 18 Lutego 2021 przez Alexspin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baburka Napisano 14 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Nooo,jednak da sie co niektórych jakoś pobudzić *** Jaki jest szczyt nicości? - Kiedy kobieta zamiast piersi ma dwa piegi.Jola przybiega do sąsiadki, która siedzi przy komputerze. - Kaśka! Kaśka! Słuchaj jak Ci opowiem kawał to Ci cycki opadną. *** Kobieta odwraca się z zaciekawieniem.Jola patrząc na jej dekolt mówi: - A nie, Ty już to znasz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 14 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Emocji się zachciewa, rozpasanie... No się zdziwicie ilu z Was zna język japoński. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baburka Napisano 14 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Zbyszku, to kapitalne!!! എനിക്ക് മനസ്സിലാകുന്നില്ല...tushunmadim...hindi ko maintindihan...אני לא מבין 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baburka Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 *** Nie ma kobiet idealnych. Są tylko takie, które potrafią nam przesłonić swoje wady swoimi cyckami. *** Mężczyźni nie potrafią skupić się na dwóch rzeczach jednocześnie?! Co za bzdura! Cycki są dowodem na to, że jednak potrafią i to z należytą uwagą 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baburka Napisano 18 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 ***** Jaka jest różnica między mężczyzną a kobietą? Kobieta wymaga wszystkiego od jednego mężczyzny, a mężczyzna wymaga jednego od wszystkich kobiet. ***** Żonę trzeba krótko trzymać! Rok, najwyżej dwa. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baburka Napisano 20 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 *** Myśli kobiet patrzących w sufit: Kochanka: - Przyjdzie, czy nie przyjdzie? Kurtyzana: - Zapłaci, czy nie zapłaci? Żona: - Pomaluje wreszcie ten cholerny sufit, czy nie pomaluje? *** Przychodzi facet do domu po pracy i chce coś zjeść. - Otworzyć Ci puszkę? - pyta żona. - Cipuszkę później, najpierw daj jeść. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baburka Napisano 22 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 *** Co dla mężczyzny znaczy gra wstępna? - "Pół godziny żebrania." *** Egzamin na medycynie. Profesor do studenta: - Proszę mi przedstawić trzy zalety mleka matki. Po długim namyśle student duka: - Po pierwsze, jest w stu procentach naturalne, po drugie ma odpowiednią temperaturę, a po trzecie ma świetne opakowanie! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 23 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 24 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 24 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Wiocha. Jeden z moich ulubionych portali. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 24 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Również jestem fanem tego portalu, mimo to proszę o powstrzymanie się od tzw " humoru politycznego". Bądźmy humanitarni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baburka Napisano 28 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 *** Jak długo należy patrzeć na teściową przymrużonym okiem? Dopóty, dopóki się muszka pokryje ze szczerbinką 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi