ms80 Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Na razie nie jest jeszcze żoną, więc się nie obraża . Ale ostatnio jak się dowiedziała, że kupuje komplecik woblerków Gębskiego, zauważyłem, że się jej to nie spodobało Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 No niestety moja także się buntuje, prezenty okolicznościowe ostatnio zmieniły charakter ELO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Ja zaraz po ślubie zafundowałem sobie echo Oj działo się Link to comment Share on other sites More sharing options...
okno Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 (edited) Do wszystkiego można się przyzwyczaić. Ja moją zabieram na łódkę ona czyta te swoje śmieszne gazety (przyjaciółkę,dobre rady itp.) ja łowie sobie rybki. A jak zaczyna marudzić daje jej kija aby chwilę potrzymała i tak trzyma do końca łowienia. A jak coś przez przypadek złowi to nie marudzi. Pozdrawiam Edited January 28, 2012 by okno Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Tak mógłbym spiningowac . Na leżąco Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Przyjemne z pożytecznym, wyśpisz się szczupoli nałapiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
okno Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 sposób na fochy żony Link to comment Share on other sites More sharing options...
ms80 Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 Ja moją zabierałem na ryby, ale generalnie nie przypadło jej do gustu (choć deklarowała, że kiedyś była w Szwecji u wuja i tam łowiła okonie i bardzo sie jej to podobało). Ostatnio głównie ganiam za pstragamii wiem, że na pewno by nie podołałą przedzieraniu przez krzaki, pokrzywy i błoto. Choć muszę przyznac też, że ostatnio jako prezent gwiazdokwy dostałem od niej blank MHX Link to comment Share on other sites More sharing options...
okno Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Ja tylko ciepłe skarpety za tak duży wysiłek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
okno Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Rozpędziliśmy się z gatkami o żonach a ten dział nie do tego służy. Przenieś to szanowny Adminie gdzieś, abyśmy więcej bałaganu nie narobili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Na prośbę okno wydzieliłem osobny temat do rozpraw na ten, a jakże ciekawy, temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baloonstyle Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Moja już tego nie komentuje. Ale nadal nie wie co widzę w brodzeniu w temperaturze - 15 stopni Sama stwierdza że już nic jej nie zaskoczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 A moja już od kilkunastu lat mi kibicuje i jak tylko jestem na rybach to co chwila dostaję sms z pytaniem o wyniki Pierwsze dwa lata były ciężkie, ale udało się!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Moja żona sama jest sobie winna . W wieku siedemnastu lat zarzuciłem wędkowanie, inne rzeczy miałem wtedy w głowie . Kilka lat temu moja żona wpadła na pomysl spotkania ze swoją koleżanką i tak się złożyło, że koleżanki mąż trochę wędkował. Od 6 lat znowu coraz więcej wędkuję, ostatnio właściwie co tydzień jestem nad wodą, oczywiście o ile warunki pozwalaja na spławikowanie. Czasem usiadzie ze mna na pomoście ale generalnie uważa to za stratę czasu. Zawsze moge zacząć grać na wyścigach, prawda . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Jak tak czytam Panowie wasze wypowiedzi...To widzę, że wcale nie jest tak źle jak ludzie opowiadają. Widać, że kobiety was rozumieją. No, nie do końca, ale chociaż w pewnym stopniu A zawsze mi mówili, że wędkarz ma wielkie problemy pogodzić hobby z ukochaną...Widać, że mało w tym prawdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Widać, że kobiety was rozumiejąA może trzeba sobie odpowiednio wychować??? Dobrze, że tego nie przeczyta hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Uważaj, bo może się dowie o forum i będzie cię szpiegować A na serio to może masz rację...Ja tam za młody jestem, ale może skorzystam z waszych wypowiedzi coś nie coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Prawde mowiąc to się docieraliśmy ze dwa dobre lata, ale za to teraz jest super Link to comment Share on other sites More sharing options...
okno Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 I jeszcze żona jest potrzeba nam na rybach aby....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Moja Kaśka jak się dowiedziała ,że wędkuję to mina jej zrzedła ponieważ w domu jej ojciec z bratem mają chopla na punkcie łowienia no ale niestety to już taka choroba nie uleczalna teraz to nawet zadowolona jest ,że mam hobby i czasami jeżdzi ze mną na rybki ja sobie łowię a ona albo się opala albo coś tam sobie czyta i gitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
okno Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Lepiej na ryby niż do kasyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 albo do night clubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
okoniarz Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Moja ogólnie też nie ma nic przeciwko, tylko zeszłej zimy był duży kwas gdy poprosiłem ją, żeby mnie zawiozła nad jezioro, a jak wracała to miała dachowanie. Nie zdążyłem nawet pierwszej dziury wywiercić jak do mnie zadzwoniła i powiedziała co się stało... Już jej wybaczyłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minus Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 moja połówka również aktywnie wędkuje a pies pilnuje dobytku i czasami mi skutecznie płoszy wszystkie ryby Link to comment Share on other sites More sharing options...
baloonstyle Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Jarek ty masz psa ? Nigdy go nie widziałem ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts