wind Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Od wiosny spotykamy się od czasu do czasu aby się zintegrować i porywalizować w przyjacielskiej atmosferze. Dziś miały miejsce ostatnie w tegorocznej serii zawody o Puchar ForumWedkarskie.pl. Niestety, za oknem listopad, pogoda nie sprzyja wędkowaniu, pewnie dlatego spotkaliśmy się we trzech, Jonasz, Paweł i ja, czyli trzech tenorów forumowego spławika . Dziś miało się rozstrzygnąć, kto przytuli pamiątkowy puchar i trochę drobiazgów każdemu wędkarzowi przydatnych. Zobacz cały artykuł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Super wyprawa, dzięki za pomoc przy podbieraniu szczupaka . Niewątpliwie mój rekord szczupaka na bata. Ostanie zdjęcie malowane pastelami. A Jonasz klasa, dużo rad wyczynowca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 No jestem pod wrażeniem i to niemałym. Gratki Panowie. Paweł mógłbyś dać opis swojego bata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonasz7 Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Oj tam, oj tam. Paweł, bo się zawstydze. Dzięki za miły wspólny wypad. Gratulacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 No jestem pod wrażeniem i to niemałym. Gratki Panowie. Paweł mógłbyś dać opis swojego bata? Zbyszku nie chce zawieść Twoich oczekiwań, nie jestem żadnym specem od opisu wędek. To jest XT-PRO Limited Edition Polje Jaxon, 8 metrów. Krótko po zakupie byłem rozczarowany tym batem i zły, że tyle pieniędzy poszło na nic. Pomimo niewielkiej wagi nie dało się go dłużej trzymać w rękach (szybko męczył kręgosłup i ręce). Wcześniej łowiłem Mikado Tournament 7m. Jaxon w porównaniu do Mikado jest znacznie sztywniejszy, więcej satysfakcji w ciąganiu ryb daje mikado. Ale z czasem przekonałem się i do Jaxona. Niewątpliwie daje większe możliwości łowienia na dalszych odległościach. No i rzecz najważniejsza łowię dalej od Daniela Niewątpliwe mocny kij. W tym roku udało się kilka ładnych ryb wyciągnąć i wędka jest cała, a mikado już 2 razy kleiłem. A w Centrum W. mówili, że mi się szybko połamie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Gratulacje dla mistrza forum. Brawo Paweł! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Zbyszku nie chce zawieść Twoich oczekiwań No to się stało wręcz odwrotnie. Ja uwielbiam sztywne kijki a Mikado nawet nie dotykam. Myślę od jakiegoś czasu nad powrotem do bata i jak już się zdecyduję, to zapewne będzie siódemka, więc sporo lżejszy. Łypię też okiem w stronę Mistrala, cena podobna do Jaxona, parametry też z wyjątkiem wagi, która jest mniejsza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Gratulacje Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris1313 Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Gratulacje Pawle!!! Młode pokolenie robi postępy , brawo! Z żalem komentowaliśmy, że zostawiłeś spining i zaszyłeś się w szuwary. Życzę dalszych sukcesów i satysfakcji z wędkowania!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Gratulacje Pawle!!! Młode pokolenie robi postępy , brawo! Z żalem komentowaliśmy, że zostawiłeś spining i zaszyłeś się w szuwary. Życzę dalszych sukcesów i satysfakcji z wędkowania!!! KRZYSIEK OSTRZ MORMYSZKI NA SEZON POD LODOWY!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Gratulacje dla zwycięzcy, oraz powodzenia w odnoszeniu dalszych sukcesów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts