Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po co tak mnożysz ten temat, zakładając go aż w trzech miejscach? Aż tak palący problem? Jaki masz problem z wyborem? Obydwa pokrowce niemal jednakowe i tak samo 3 komorowe. Wybierz ten, który Tobie najbardziej odpowiada i Tobie się podoba. Jeśli już wiesz, że w obydwa mieszczą się posiadane przez Ciebie wędki, to wybór jest prosty... ;)

Napisano
11 godzin temu, miko napisał:

(...) morze mi kros doradzić? du są linki (...)

Twoja pisownia woła o pomstę do Nieba!

W pierwszej kolejności kup słownik!:angry:

Napisano

Kolego Miko, tylko Ty wiesz jaki masz sprzęt, więc zdecydowanie łatwiej Ci ocenić który pokrowiec warto kupić dla swoich potrzeb. My musielibyśmy "wróżyć z fusów" (bo forumowa szklana kula, gdzieś się zapodziała). ;) To trochę tak, jakby muzyk- skrzypek wstawił link do futerału od wiolonczeli, pytając czy będzie dobry. Owszem, niejedne skrzypce spokojnie tam wejdą, ale czy właściwie spełni on swoje zadanie? Druga kwestia, to niepotrzebnie mnożysz tematy, bo wystarczyło by poszperać w zasobach forum i umieścić swój post w stosownym temacie.
Link 1 albo: Link 2

Napisano

A ja jak zwykle mam wątpliwości. Moim zdaniem, o ile miałbym wybierać w ciemno, bo opisy żałosne, wybrałbym DAM jako ten, w którego opisie wymieniono rzepy wewnętrzne jako mocowanie składów. Jednak to ostateczność, wpierw poszukałbym opisów lub zdjęć w necie lub na stronie producentów.