Alexspin Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 (edited) Po przejrzeniu arsenału doszedłem do wniosku, że mam trochę za dużo sprzętu, więc wystawiam do sprzedaży: 1. Wędka castingowa Pinnacle Seria Vision T - jednoskładowa; 6'; 1/4 - 3/4 oz; 8-15 Lb. Nieznaczne ślady użytkowania (przybrudzony korek dolnika); około 12 godzin nad wodą; brak pokrowca.150,00 zł + koszty przesyłki. 2. Wędka castingowa Rozemeijer Qualifier xtra 260 - dwuskładowa; wklejanka; 8,5'; 1/2-1oz. Nieznaczne ślady użytkowania (przybrudzony korek dolnika); około 30 godzin nad wodą; brak pokrowca. 200,00 zł + koszty przesyłki. 3. Wędka spinningowa KONGER Ultris Jig Drop Shot - dwuskładowa wklejanka; 8'; 1/9-2/3 oz. Brak śladów użytkowania; nieużywana; pokrowiec standardowy. 150,00 zł + koszty przesyłki. Zainteresowanych zapraszam na Priv. Edited October 11, 2018 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Ło matko i córko, toż to fabryką cuchnie Nie masz pan cuś bardziej antycznego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 15, 2018 Author Report Share Posted October 15, 2018 Dzięki Andrzeju za antyreklamę... Jeśli nie wiesz, to Cię oświecę - Pinnacle to legendarne wędzisko i nie sprzedawałbym, gdyby dla mnie nie był zbyt krótki, łowię wyłącznie z brzegu, jeśli ktoś zna ten kijek i jest amatorem castingu z łódki, nie nazwie go zabytkiem. Rozemeijer doskonałe wędzisko do trollingu, nie odpowiada mi ta metoda. Ultris ma pół roku i nadal jest w sprzedaży, więc gdzie tu mowa o antykach. Jeśli Cię nie interesują, to po co się "wcinasz"?! W dniu 11.10.2018 o 09:03, Alexspin napisał: Ceny w dół: 1. Wędka castingowa Pinnacle Seria Vision T 130,00 zł + koszty przesyłki. 2. Wędka castingowa Rozemeijer Qualifier xtra 260 175,00 zł + koszty przesyłki. 3. Wędka spinningowa KONGER Ultris Jig Drop Shot 130,00 zł + koszty przesyłki. Dalsze negocjacje na Priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozet Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 Alex, z wielkim prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością, opacznie zinterpretowałeś post Andrzeja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 W tym przypadku wyjątkowo się z @Ozetem zgodzę. Ja również całkiem inaczej odczytałem uwagę @Wartburga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 16, 2018 Author Report Share Posted October 16, 2018 (edited) Widocznie jestem tuman, albo przewrażliwiony... Andrzeju, jeśli źle Cię zrozumiałem - PRZEPRASZAM! Edited October 16, 2018 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts