trafnyy Napisano 22 Lipca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Witam , chcę zacząć łowić nie wiem jaką wędkę kupić na początek jaki kołowrotek i ogólnie czy ktoś by mógł mi jakoś pomóc lub podesłać jakiś temat który mnie nakieruje ? z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldi69 Napisano 22 Lipca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Poczytaj sobie może odpowiedzi do mojego pytania. Panowie mi bardzo pomogli : 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 22 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Na tym forum jest pierdylion tematów podobnych, przeanalizuj na spokojnie. Parę ponadczasowych książek /osiągalnych w cenie sześciopaku/ bardzo przydatnych na początek tez wskazano. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Docio Napisano 22 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 4 godziny temu, Wartburg napisał: Na tym forum jest pierdylion tematów podobnych, przeanalizuj na spokojnie Zaczynając od Dokumenty wędkarza. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Alexspin Napisano 23 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 15 godzin temu, trafnyy napisał: Witam , chcę zacząć łowić nie wiem jaką wędkę kupić na początek jaki kołowrotek i ogólnie czy ktoś by mógł mi jakoś pomóc lub podesłać jakiś temat który mnie nakieruje ? z góry dziękuję 1. Zdaj egzamin i uzyskaj kartę wędkarską. 2. Zdecyduj się gdzie chcesz łowić. 3. Przemyśl jaką metodą chcesz łowić. 4. Podejmij decyzję jakie ryby chcesz łowić. 5. Poczytaj Forum, tak jak radzą koledzy. Gdy wykonasz te 5 pierwszych kroków, dopytaj o szczegóły. Wątpię, żeby ktokolwiek był w stanie odpowiedzieć na pytanie w tej formie w jakiej zadałeś. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi