Pawelu Majewski Posted August 8, 2019 Report Share Posted August 8, 2019 Witam. Jestem amatorem w tej dziedzinie, tak naprawdę dopiero zaczynam przygodę z łowieniem. Wczoraj udało mi się złowić taka rybkę, pomożecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted August 8, 2019 Report Share Posted August 8, 2019 (edited) Jak zdałeś Kartę Wędkarską jeśli nie znasz jedynego w swoim rodzaju gatunku z wymiarem ochronnym? Edited August 8, 2019 by Docio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted August 8, 2019 Report Share Posted August 8, 2019 1 godzinę temu, Pawelu Majewski napisał: Witam. Jestem amatorem w tej dziedzinie, tak naprawdę dopiero zaczynam przygodę z łowieniem. Wczoraj udało mi się złowić taka rybkę, pomożecie? A w ogóle patrząc na jego wymiar to już jest paragraf. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawelu Majewski Posted August 8, 2019 Author Report Share Posted August 8, 2019 Ryba została wypuszczony spokojnie. Zapytałem tylko co to za rybka... 2 godziny temu, Docio napisał: Jak zdałeś Kartę Wędkarską jeśli nie znasz jedynego w swoim rodzaju gatunku z wymiarem ochronnym? Nie posiadam karty wędkarskiej. Złowiona w stawie który jest dla wszystkich dostępny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted August 8, 2019 Report Share Posted August 8, 2019 To, że ryba została wypuszczona nic nie zmienia. Chroniona wymiarem powinna być bezzwłocznie wypuszczona a nie robiona sesja. Na stawach ogólnodostępnych Karta Wędkarska również obowiązuje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawelu Majewski Posted August 8, 2019 Author Report Share Posted August 8, 2019 Nie wiedziałem. No Coż w takim razie długa droga przede mną 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted August 8, 2019 Report Share Posted August 8, 2019 Zapłacisz mandat i będziesz wiedział 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziwak Posted August 9, 2019 Report Share Posted August 9, 2019 Nie przejmuj się tymi wpisami to jest Lin i fajnie że wrucil do wody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted August 9, 2019 Report Share Posted August 9, 2019 23 minuty temu, dziwak napisał: Nie przejmuj się tymi wpisami to jest Lin i fajnie że wrucil do wody Ucz, a nie zasrywaj forum! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawelu Majewski Posted August 9, 2019 Author Report Share Posted August 9, 2019 Dla mnie temat jest zamkniety :). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted August 12, 2019 Report Share Posted August 12, 2019 W dniu 09.08.2019 o 08:03, dziwak napisał: Nie przejmuj się tymi wpisami to jest Lin i fajnie że wrucil do wody Wróć do pierwszej klasy, albo kup sobie słownik! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jungu Posted August 12, 2019 Report Share Posted August 12, 2019 Panowie! Nie ma co się tak oburzać na ten wpis. Każdy z nas kiedyś zaczynał (na szczęście większość z nas za czasów książki drukowanej) - Wtedy nie było jeszcze internetu i takich "głupich pytań". Teraz młodzież nie wie jak trafić do księgarni po atlas i woli każde zapytanie słać na fora. Niestety nas, którzy mamy nieco większe doświadczenie razi po oczach brak podstawowej wiedzy młodych adeptów wędkarstwa. Czasem to i dobrze, czasem odwrotnie. Fakt jest niepodważalny - wędkarzy przybywa w ogromnym tempie, a ryb z roku na rok coraz mniej i osobiście uważam że edukacja "młodych" jest najważniejsza. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted August 12, 2019 Report Share Posted August 12, 2019 Godzinę temu, jungu napisał: Niestety nas, którzy mamy nieco większe doświadczenie razi po oczach brak podstawowej wiedzy młodych adeptów wędkarstwa. Nie do końca się zgodzę. Nie mam oporów przed pomocą mniej doświadczonym. Za to mam opory przed utwierdzaniem w nawyku kłusownictwa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts