Gość Ubertroll Napisano 3 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2022 Cwane skubańce, pod brzegiem nura w zielsko... i tyle go widzieli . Tylko jednego fajnego dałem radę wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 24 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Prawie 2 miesiące zniechęcizny wędkarskiej, bo z rybami ciężko. Dziś się przemogłem. Jeden caaaałkiem fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Napisano 24 Września 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Ja dzisiaj byłem odwiedzić stare miejsca na Warcie. Okazało się że znów jak co kilka lat pojawiła się masówka sandacza. Złowiłem 47szt na odcinku około 2km, brań było na oko ponad 200, czasem każde podbicie kończyło się przytrzymaniem przynęty. Niestety największy miał około 40cm. Szkoda że pewnie za max. miesiąc czasu zjawią się tam mięsiarze co przygarną do foliówki każdą ilość. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaroo Napisano 11 Października 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2022 U mnie ten rok słabiutki, kilkanaście szczupaczków pod wymiarem kilka okolice 60 cm, nic większego w tym roku, okoni trochę wpadło największy 37cm. Liczę że jesienią odbije od dna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XoF12 Napisano 29 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 Kilka dni temu, po paru ładnych latach udało mi się wkońcu pobić PB, garbusek 39 cm na stawie w którym w ciągu roku chodząc z UL nie złowiłem ani jednego okonia a wyjścia mogę policzyć na palcach jednej ręki, na innych stawach i rzecze okonie łowiłem systematycznie ale wielkością nie powalały 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 29 Grudnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Dziś była ostatnia wyprawa w tym roku. Może w nie za pięknych okoliczności przyrody, ale za to obfita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi