Ngga Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 Dzień dobry Ostatnio zakupiłem kołowrotek spinningowy shimano nexave 2500s. Jest to mój pierwszy kołowrotek, a pojawił się problem. Cały czas jest zablokowana możliwość kręcenia do tyłu. Szukałem przełącznika, ale bez skutku. Nie ma go w miejscu, w którym przedstawia go instrukcja. Za pomoc z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 I tak ma być, nie ma przełącznika, blokada jest stała. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 (edited) . Edited July 21, 2022 by Ubertroll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ngga Posted July 21, 2022 Author Report Share Posted July 21, 2022 Godzinę temu, Docio napisał: I tak ma być, nie ma przełącznika, blokada jest stała. To w jaki sposób zarzucić przynętę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolaj łódzki Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 Eee otwierając kabłąk. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 (edited) 2 godziny temu, Ngga napisał: To w jaki sposób zarzucić przynętę? To proste. Wpierw zdać egzamin na Kartę Wędkarską a potem oglądać filmy wędkarskie na You Tube. Admin wykasuj cały wątek, nie będziemy karmić kłusola. Edited July 21, 2022 by Docio 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted July 22, 2022 Report Share Posted July 22, 2022 Nowy Nexave FL to zaktualizowana wersja znanego Nexave FE. Ten nowy kołowrotek to kołowrotek spinningowy z przednim hamulcem, który może być używany do wszystkich rodzajów połowów słodkowodnych, od łowienia na lekkie i średnie przynęty na pstrągi, okonie, szczupaki i sandacze, po łowienie odległościowe i feederowe. Dzięki trzem osłoniętym łożyskom kulkowym ze stali nierdzewnej kołowrotek pracuje płynnie i jak można oczekiwać od prawdziwego kołowrotka Shimano, hamulec jest doskonale regulowany i pomoże bez problemu walczyć z dużą rybą. Nexave FL jest to niedrogi kołowrotek dla wędkarzy, którzy dopiero zaczęli łowić i chcą doświadczyć jakości kołowrotków Shimano. Po przeczytaniu opisu tego idealnego i do wszystkiego kołowrotka z miejsca stwierdziłem że nigdy go nie wezmę do ręki. I tak już zmarnował wystarczające minuty mojego żywota. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 W dniu 21.07.2022 o 18:04, Ngga napisał: To w jaki sposób zarzucić przynętę? niemal poplułem się ze śmiechu... Mam dwa pytania: - czy Ty miałeś wędkę w ręku? - czy masz kartę wędkarską, jeśli tak to na jakim bazarze ją kupiłeś? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 On 7/22/2022 at 3:51 AM, ryukon1975 said: Po przeczytaniu opisu tego idealnego i do wszystkiego kołowrotka z miejsca stwierdziłem że nigdy go nie wezmę do ręki. I tak już zmarnował wystarczające minuty mojego żywota. Opis nie pozostawia cienia wątpliwości i trzeba omijać szerokim łukiem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts