marckus Napisano 14 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Dzięki Jarku A foto zrobił instruktor muchowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Napisano 14 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 (edytowane) W takim to brzydkim miejscu przyszło mi przebywać [/quoteWidoczki palce lizać Edytowane 14 Września 2016 przez Święty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 14 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 No to jeszcze jedno pytanko: Połowione już na własnej roboty muszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 14 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 No to jeszcze jedno pytanko: Połowione już na własnej roboty muszki? Jarku jeszcze nie, ale już niedługo przyjdzie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hege Napisano 18 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 (edytowane) Marckus możesz coś więcej napisać o tym kursie albo dać linka do strony z ofertą ? Edytowane 18 Września 2016 przez hege literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 18 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 (edytowane) Marckus możesz coś więcej napisać o tym kursie albo dać linka do strony z ofertą ? Bardzo proszę: Tartak nad Bobrem. Edytowane 19 Września 2016 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 18 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 I takie rybki na kursie się trafiały 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 18 Września 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Rybka super ale ta czapka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 18 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Piękny kardynał, super ryba. Jak widać, kurs daje od razu bardzo pozytywne wyniki. Nauka nie poszła na marne. Gratuluję Marcin! Tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 18 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 (edytowane) ale ta czapka ... i już opiernicz dostałem Piękny kardynał, super ryba. Jak widać, kurs daje od razu bardzo pozytywne wyniki. Nauka nie poszła na marne. Gratuluję Marcin! Tak trzymaj. Dzięki Jarku Edytowane 18 Września 2016 przez marckus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 18 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 wind, dnia 18 Wrze 2016 - 17:50, napisał:ale ta czapka ... i już opiernicz dostałem Zwyczajnie nie pasuje do całości. Wstawiałeś niesamowite zdjęcia much, później krajobrazy znad wody i ryby. Mom zdaniem pasuje jak gumowce do smokingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 24 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Wczorajsze na suchą muszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 24 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Śliczne rybki. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 24 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Śliczne rybki. Brawo! Dziękuję Jarku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 24 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 W końcu są zdjęcia ryb, wreszcie się doczekałem Piękne sztuki, gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 24 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 W końcu są zdjęcia ryb, wreszcie się doczekałem Piękne sztuki, gratulacje. Dziękuję bardzo Mam nadzieję, że będzie coraz więcej zdjęć rybek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 25 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Lipionki są piękne, a nawet śliczne i najpiękniejsze w naszych wodach. Dawaj ich jak najwięcej, a przy okazji staraj się, to może i rybki w kropki się pojawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozet Napisano 25 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Doprawdy nie wiem o co chodzi z tą czapką. Przyjrzałem się zdjęciu dokładnie, zainteresowałem się nawet firmą Vision, bo może o to chodzi, i nic kontrowersyjnego nie znalazłem. Moim skromnym zdaniem (nie wiem czy już pisałem, że skromny z natury jestem), czapka jest całkiem Ok. Jeżeli miałbym jakąś uwagę, to do zbytniego zbliżenia głowy do obiektywu, przez co uwidoczniły się nienaturalne proporcje głowy i tułowia, ryba natomiast zeszła na drugi plan ( czyli jest słabo wyeksponowana). Gratuluję Marcin lipienia. Pewnie worek z łososiowatymi na dobre się dla Ciebie otworzył. Ps. Tak a'propos, widzieli wy Donalda Trumpa w niezwykle "gustownych" czapkach do garnituru? Ale jak to mówią "bogatemu wszystko wolno ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 25 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Bije się w piersi. Nie wiedziałem że Marcin jest milionerem i to zmienia postać rzeczy. Gdyby się okazało że jeszcze nie jest to trzymam kciuki żeby został możliwie najszybciej. Można pozazdrościć takich rybek że o muchach nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Napisano 25 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Bije się w piersi. Nie wiedziałem że Marcin jest milionerem i to zmienia postać rzeczy. Gdyby się okazało że jeszcze nie jest to trzymam kciuki żeby został możliwie najszybciej. Można pozazdrościć takich rybek że o muchach nie wspomnę. Czapka jak czapka. Ale okulary to oryginalne Ray Bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 26 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 (edytowane) Gratuluję Marcin lipienia. Pewnie worek z łososiowatymi na dobre się dla Ciebie otworzył. Dziękuję Zbyszku mam nadzieję, że tak będzie i rybki zaczną współpracować Gdyby się okazało że jeszcze nie jest to trzymam kciuki żeby został możliwie najszybciej. No to potrzymasz długo te kciuki Ale okulary to oryginalne Ray Bany No nie trafiłeś, to nie są Ray Bany Edytowane 26 Września 2016 przez marckus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 2 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 (edytowane) Piątkowy Lipionek na suchą muszkę Edytowane 2 Października 2016 przez marckus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 2 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Nareszcie coś się dzieje, są ryby. Piękna sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 3 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 (edytowane) Dokładnie, wreszcie coś się dzieje Edytowane 3 Października 2016 przez marckus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 3 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 I tak trzymaj Marcin, bo kardynały/lipionki są prześliczne. Jednak nie odstraszyła Cię odległość do ich łowika? I bardzo dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi