DawidGorzow Napisano 3 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Znajomy tego używa w Castoramie za 30zł jest chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 3 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 A zdaje się w Leroyu mój kolega kupuje za grosze różnego formaty i grubości poliwęglan. A to i to zawsze obniżają Twoje koszty "produkcji". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 3 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Pili nie jest drogi,za plytke licza grosze2,40 za 10x15cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 3 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Ja zaopatruję się tutaj. Tutaj masz wszelkiej maści druty i choć nie piszą to nierdzewka, a tutaj są płaskowniki węglowe. Nie wiem czy będą Ci odpowiadać, to tylko informacja lecz te 2x10x1000mm chyba są godne uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 3 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Moi znajomi którzy robią woblery polecili mi ten sklep. Maja wszystko na miejscu i szybko wysyłają, wysyłka też jest tania a i zawsze jakieś gratisy dorzuca Np. Teraz dostałem w gratisie 30cm lipy i 8 oczek http://predator-fishing.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarot Napisano 3 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) O coś takiego x 2 Bardzo szczęśliwy że posiada takie dwa Dziękuję za pomoc na forum przy doborze. Edytowane 3 Marca 2015 przez Astarot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonasz7 Napisano 3 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Miałem takowego, dobry wybór, za małe pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 3 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Miałem takowego, dobry wybór, za małe pieniądze Ja wciąż mam . A zapłaciłem za niego jakieś 130zł, dziś cena to około 200zł. Dobry sprzęt wciąż w cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonasz7 Napisano 4 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 dziś cena to około 200zł LOL.....Ja kupywałem za chyba coś koło 120. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarot Napisano 4 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Nie denerwujcie, 180zł za sztukę płaciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 4 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ja kilka lat temu kupiłem go za niecałe 150,-. Jednak handlowcy śledzą, na pewno, opinie w sieci. Kołowrotek jest jednym z nielicznych, który jest przez tyle lat produkowany i ma tak dobre opinie, więc nie ma co się dziwić, a może raczej można się dziwić, że jego cena nadal jest poniżej 200,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakONB Napisano 4 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Ja niedawno zainwestowałem w Dragon MAXIMA baitfeeder na podobę tego tylko jakoś solodniejszy mi się wydawał :3 Ciekawe jak się sprawdzi też zbiera pozytywne opinie. Płaciłem 213zł za największy rozmiar o ile pamiętam był to rozmiar 60. Jeszcze zakupił go wujek bo mu się spodobał świetnie pracuje tylko że w rozmiarze 35. W tym roku będą bardziej testowane Mam nadzije że się sprawdzą Edytowane 4 Marca 2015 przez RybakONB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piter Napisano 4 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Nie denerwujcie, 180zł za sztukę płaciłemTo za tą cenę miał byś 3 kołowrotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarot Napisano 4 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Być może, ale za to spełniam swoje małe marzenia. Chciałem mieć travertine i mam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugabanda Napisano 13 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Witam no więc paczka wreszcie dotarła i mogę się nią pochwalić Teraz tylko ugotować (poza konopią mieloną) i na rybki . A jeszcze robaczki trzeba dokupić i ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 13 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Zapodaj namiary, ceny itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugabanda Napisano 13 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) Proszę bardzo ja kupowałem tu ale jeszcze można tu.i tu a tak ogólnie to jeszcze można tak moja mała hodowla kukurydzy a kto wie co jeszcze się wyhoduje Edytowane 13 Marca 2015 przez ugabanda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 13 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Załóż temat, opisz jak to zrobiłeś, może ktoś jeszcze skorzysta. Ja na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugabanda Napisano 13 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 ok wieczorem napisze i podam co i jak teraz trza obiadek szykować dla rodzinki powiedz tylko w którym dziale, czy w zanęty i przynęty będzie ok czy w innym to opisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 13 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Może być w "zanęty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okno Napisano 13 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 No i wreście doszły drobne zakupy na początek do wyposażenia łodzi. dwa multiplikatory dwie windy sześć główek do zbrojenia szprotek cztery klipsy do wind To tak na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 16 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Dzisiaj dotarła przesyłka, siatka Traper Competiton 4 mb i kilka sliderów Rive. Jestem pod wrażeniem wykonania tych spławików. Jednak co firma, to firma. Warto było się trochę wykrwawić. Wiziąłem m.in takie: Takie i takie i tą siatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 16 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Nie sądziłem że spławiki mogą być takie drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugabanda Napisano 16 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Fajnie a ja kupiłem dwa spławiki o łącznej wartości 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonasz7 Napisano 16 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 @Jotes, daj znać po paru łowieniach jak te cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi