Jump to content

Zakup cykad Spinmad

breaking
 Share

Recommended Posts

Witam, posiadam 2 cykady Spinmad i od kiedy przesiadłem się na plecionkę zaimponowały mi znakomitą pracą wyczuwalną na kiju. Mam zamiar zakupić ich trochę więcej (Amazonka 5g, Hart 9g, King 12 i 18g). I mam pytanie, które kolory są najpewniejsze bo nie stać mnie aby zakupić wszystkie. Z góry dziękuję :).

Osobiście preferuję naturalne kolory (okonek, ciernik, różanka), ale często rybki mają focha i uderzają w żarówiasto ubarwione. W dni słoneczne - ciemniejsze, stonowane kolory, w pochmurne - jasne i blikujące.

Ostatnio dokupiłem "Ćmy" 0102 i 0114.

Trudno coś doradzić.

Ja nie lubię tych przynęt. 
Jak na nie łowiłem, a miałem akurat 2 na testy - miały mizerny skutek. Oprócz wyczuwalnej pracy- nic dobrego o nich nie mogę powiedzieć. Wolę już więcej gum kupić za ich cenę. Moi znajomi mają tez mieszane uczucia. Jednym przynoszą skutek, a innym nie. 

• 1 year later...

Wyjątkowo pięknie wybarwiony szczupak. Gratulacje. Przynęta, przynętą, ale mogłeś (zresztą nadal możesz) umieścić tą fotkę w "spinningowym 2017". Napisz kilka zdań gdzie był złowiony (ciekawi mnie głębokość łowiska), i jaka była jego wielkość. 

• 3 months later...

Ja mam wirujące ogonki ale firmy na M. Też mają cykady w ofercie, jakoś jeszcze cykad nie mam w pudełku. Alex jak uważasz, a czy naturalne kolory także poppera tz. szary, srebrny itd. na okunia ;) lepsze niż kolory typu fluo? Przy okazji dopytam, czy woblery typu konik polny ktoś używa?