Alexspin Napisano 6 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Nie przejmuj się, w ostatni weekend z moją Panią, na kilkanaście godzin biczowania wody, mieliśmy zaledwie kilka niezidentyfikowanych, nie zaciętych brań i nic więcej, a ryby pływały leniwie wokół naszych nóg. Upał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Wczoraj byłem na testach i testy wypadły pomyślnie Sumik z Warty w trollu 147cm i 21kg Pierwszy i od razu prawie 150 juhu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 (edytowane) Ładny efekt testów. Gratulacje. Na co złowione (sprzęt)? Edytowane 15 Lipca 2015 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Sprzet to> Wędka Dega śeabalnce xt 310cm cw 70-180 (bo sumowy patyk jest na gwaracji...) Kołowrotek Penn Slammer 460 Plecionka 0,28 Przynęta mój wobek B82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 widziałem już te zdjęcia i gratuluję kolejny raz - bravo Dawid, tak 3maj. Cieszę się, że kijaszek się sprawdza, ma moc, nieprawda? Mam nadzieję, że już nie myślisz o wyjeździe i znalazłeś swoje miejsce Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Fakt moc w kiju jest ale jest za sztywny pod suma, nie amortyzuje odjazdów jak trzeba, puki co będe go katował aż nie przyjdzie MadCat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ozet Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Gratulacje Dawid. O jakiej porze dnia chapnął przynętę? (Po zdjęciach podejrzewam późne popołudnie, ale może się mylę.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Kolo 21 zakąsił jak zbierało się na deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Zazdraszczam Dawid,graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silent Fishing PL Napisano 20 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Dawid gratuluję pięknego suma, tym bardziej, że na swojego wobka! (takie ryby cieszą podwójnie ) Ja ostatnio na Odrze połapałem trochę białych drapieżników na spinning, poniżej wrzucę kilka fotek, a zainteresowanych zapraszam na film. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 21 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Piękne. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 31 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Mini rezultat czterogodzinnego spinningowania z brzegu w J. Sulejowskim - mikrojazgarz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Napisano 13 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Witam witam,ja ostatnio skupiam się na drapieżnym białorybie, którego dopiero uczę się łowić, coś tam dłubie, ogólnie bez szału ale na tej niżóce nie ma co narzekać.Mini relacja z ostatnich dni tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Napisano 18 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) wczoraj zameldował się jaź 48 centów:) relacja tutaj hol od 1:50 min. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez wojciech1919 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Napisano 18 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 wczoraj zameldował się jaź 48 centów:) relacja tutaj hol od 1:50 min. Bardzo fajne filmy kręcisz Wojtku, tak trzymać!!! Logo Twojego kanału także bardzo oryginalne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Napisano 18 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Bardzo fajne filmy kręcisz Wojtku, tak trzymać!!! Logo Twojego kanału także bardzo oryginalne:) dzięki, poszczególne elementy staram się poprawiać ale czasem ciężko ustawić kamerkę zwłaszcza jak się ma na kiju rybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Ale JASIEK ,panie gratki wielkie,zazdraszczam ,mi z kolei ostatnio też życiówka stanęła na 48 centymetrze , tyle tylko że że to pan kleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Ale JASIEK ,panie gratki wielkie,zazdraszczam ,mi z kolei ostatnio też życiówka stanęła na 48 centymetrze , tyle tylko że że to pan kleń P1010111.JPG P1010113.JPG P1010118.JPG Zazdrościć gratulacje !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 22 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Bardzo przystojny, gratulacje! Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Ale JASIEK ,panie gratki wielkie,zazdraszczam ,mi z kolei ostatnio też życiówka stanęła na 48 centymetrze , tyle tylko że że to pan kleń P1010111.JPG P1010113.JPG P1010118.JPG Extra ryba i świetne zdjęcia - gratulacje Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez wojciech1919 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Ostatnio uganiam się za osobistym, okoniowym rekordem. Podszkoliłem się deczko u starszego, bardziej doświadczonego kolegi na jego łodzi. Poznałem jako-tako najnowsze trendy w sprzęcie i przynętach. Dokupiłem kilka nowych kijaszków i w drogę. Do zestawu okoniowego wykorzystałem plecionkę Nanofil 008 i 2" przynętę Keitech na główce 5g. Drugi zestaw sandaczowy skomponowałem z kręciołkiem Shimano 2500 i plecionką PP 012. O świcie byłem już w drodze. Pierwszy rzut zestawem okoniowym i przynęta na brzegu! Jak to poleciało! Pal licho, szkoda czasu > zestaw sandaczowy do wody. W drugim rzucie czuję przytrzymanie a zaraz po kolejnym podbiciu pstryknięcie. Zacinam w tempo i siedzi! Holuję, jednak na chwilę przed podebraniem rybka spina się. Nie ma co żałować bo raczej nie była wymiarowa. Ciepię dalej tą samą przynętą: ripper Manns, perła. Po jakimś czasie pokazują się okonie. Wpierw 30taki, później 37,5cm. Na koniec doszedł jeszcze jeden, krótki sandacz i na tym się skończyło. Okonek mógłbym uznać za rekord ale pełnych 38cm nie doszedł. Tak więc mam na koncie w tym roku dwie 37ki i będę gonił dalej. Na dniach powinna dotrzeć kolejna wędka typowo okoniowa. Dokupię więcej przynęt i będę gotowy. Tak więc jedna wędka (Inazuma) ochrzczona, pierwsze zejście ryby uznam za szczęśliwy traf. W końcu drugiego wyjąłem Od jakiegoś czasu używam półmetrowego przyponu z fluorokarbonu. Mam nadzieję, że to pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Bardzo przystojny. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 gatki za garbusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 (edytowane) Wczoraj wyskoczyłem na szybkie bolki na pobliską głowkę i jeden się nawet zameldował. Relacja z holu i wypuszczenia tutaj Mały ale cieszy bo ostatnio byłem kilka razy na pusto... Edytowane 14 Września 2015 przez wojciech1919 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Gratulacje. Nie mierzyłeś go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi