maneko09 Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 witam. mam zamiar kupic wodery tylko teraz zastanawiam się jakie , czy wodery +buty czy też wodery z gumowcami. nie chodzi mi konkretnie o te na zdjęcu! chodzi mi o opinie co do komfortu i z zachowaniem czystości (zdarzy się chodzić też po mule). jak ktoś używał takich to proszę o opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Automatyczna Wiadomość Temat przeniesiony z "Mucha" do "Moda wędkarska (fashion fishing)". Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 (edited) witam. mam zamiar kupic wodery tylko teraz zastanawiam się jakie , czy wodery +buty czy też wodery z gumowcami. nie chodzi mi konkretnie o te na zdjęcu! chodzi mi o opinie co do komfortu i z zachowaniem czystości (zdarzy się chodzić też po mule). jak ktoś używał takich to proszę o opinie. Wcześniej korzystałem, z woderów z gumowcami i było ok, ale odkąd korzystam z takiego kompletu link nie założył bym nic innego Wygoda, lekko, noga się nie męczy. Po użytkowaniu ściągasz, spodnie i buty pod prysznic płuczesz ze wszystkiego, suszysz. Potem spodnie do woreczka, buty do szafeczki niewiele miejsca zajmuje Edited March 18, 2016 by marckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
maneko09 Posted March 18, 2016 Author Report Share Posted March 18, 2016 ok, dzieki !. he he dokładnie własnie myslę o ty zestawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
guziol Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Witam, proszę o poradę. Znajomy ostatnio wyskoczył na sobotni wypad na rybkę w czymś takim spodniobuty strong Twierdzi, że są fajne, produkcji polskiej ale ja proszę was o opinie jeśli miał ktoś do czynienia z tymi spodniobutami czy warte są swej ceny. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 (edited) Nie, wg mnie nie są warte funta kłaków. Miałem takie gumowe spodniobuty i pozbyłem się ich. Poza tym kolor czarny w pełnym słońcu, to kompletne nieporozumienie. Za to za te, które teraz mam, mogę ręczyć, że są super. A mam takie. I są tańsze od tych czarnych, świecących, jak kurze jajko po lewej stronie. Edited May 16, 2016 by Jotes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
guziol Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Te lemigowskie wyglądają fajnie ale z tego co przeczytałem to są z nylonu, a ja z nylonem znowu mam złe doświadczenie, kiedyś miałem, zahaczyłem o gałąź i po spodniobutach było i kasa poszła w błoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 A te, które rozdarłeś były też Lemigo? Ja swoje mam już ładnych parę lat i jeszcze na wiele lat mi wystarczą. To nie jest jakiś cieniutki nylonik, tylko solidny, gruby materiał i cieszy się bardzo dobrymi opiniami wśród wędkarzy. Ja z kolei mam przykre doświadczenia z woderami (nie spodniobutami!) tego typu, co Ty zalinkowałeś, moje były włoskie, a słowa cisnące się na usta po tych doświadczeniach, nie nadają się na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guziol Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 A te, które rozdarłeś były też Lemigo? Powiem Ci szczerze, że nie pamiętam jakiej firmy one były. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guziol Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Pomimo ciepłych słów na temat strongów postanowiłem zaryzykować i przetestować sobie coś nowego a mianowicie spodniobuty CAMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystiank Posted April 10, 2018 Report Share Posted April 10, 2018 Wiem, że temat może troszkę starszy, ale chciałem zapytać gdzie konkretnie polecacie kupić takie spodniobuty jak napisał kolega guziol? Nie ukrywam, że jestem zwolennikiem sklepów internetowych, bo kolejki to strata czasu, no i większość sklepów ma mniejsza marżę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvisek Posted August 13, 2018 Report Share Posted August 13, 2018 Ja oszczędzam kupując bezpośrednio z hurtowni. Dużo osób zapomina, że tak też można. Obecnie posiadam te https://wedkarstwo.fishkon.pl/wodery-do-piersi-jk-45-p-5962.html, sprawdzają się całkiem nieźle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnnaAnastazja Posted January 7, 2019 Report Share Posted January 7, 2019 Wiesz co mogę zostawić Ci link do sklepu strażackiego, na którym udało mi się zakupić wodery już jakiś czas temu. https://strefa998.pl/279-wodery-i-spodniobuty. Wybrałam ten sklep ponieważ rzeczy i ubrania strażackie są wykonywane starannie i na pewno nie zniszczą się po paru użyciach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted January 8, 2019 Report Share Posted January 8, 2019 Pytanie kto czego oczekuje czy solidnego fanta czy też pragnie poprawić sobie samopoczucie astronomicznym rachunkiem Ja po "wszystko" odwiedzam militarne sklepy ze szczególnym uwzględnieniem pamiątek po armiach KDL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OlaKlips Posted January 31, 2019 Report Share Posted January 31, 2019 Nie tak dawno zdecydowałam się już na wodery w moim rozmiarze bo nie ukrywam jestem kobietą i wcześniejsze były troszkę za duże. Uwielbiam łowić ryby, to mnie relaksuje dlatego postanowiłam zainwestować w porządne spodniobuty z porządnego sklepu strażackiego https://strefa998.pl/279-wodery-i-spodniobuty. Czekam już na wiosnę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omnibus Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Dzięki poprzedniej użytkowniczce udało mi się kupić wodery na mój rozmiar. Skorzystałam z tego sklepu, o którym pisała https://strefa998.pl/279-wodery-i-spodniobuty. Również jestem dziewczyną i ciężko było coś znaleźć, inne wodery, które mierzyłam po prostu były zbyt wielkie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozet Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Zrobiło mi się smutno , albowiem nasze koleżanki: Omnibus, OlaKlips, oraz AnnaAnastazja, mają już wodery/spodniobuty ze sklepu strażackiego. A ja jak to mężczyzna, nie nadążam za aktualnymi trendami w modzie. Najwyższy czas nadrobić zaległości... Bo przecież wiadomo że w dobrych woderach tudzież spodniobutach, zawsze czysto, zawsze sucho, zawsze pewnie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jungu Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Bez obrazy ale ciekaw jestem czy wiedzą jak się rozpina suwak ma siusiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLONU Posted August 27, 2020 Report Share Posted August 27, 2020 W dniu 13.03.2019 o 18:22, Ozet napisał: Zrobiło mi się smutno , albowiem nasze koleżanki: Omnibus, OlaKlips, oraz AnnaAnastazja, mają już wodery/spodniobuty ze sklepu strażackiego. A ja jak to mężczyzna, nie nadążam za aktualnymi trendami w modzie. Najwyższy czas nadrobić zaległości... Bo przecież wiadomo że w dobrych woderach tudzież spodniobutach, zawsze czysto, zawsze sucho, zawsze pewnie. Bo kobity maja latwiej sklep strażacki a my kuw... musimy na rybach jakos wyglądać :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLONU Posted August 27, 2020 Report Share Posted August 27, 2020 2 godziny temu, ErickMek napisał: Jestem zafascynowana doklejanymi rzęsami, niesamowicie mi sie podobaja i chciałabym takie miec, z tym ze moje rzesy sa bardzo słabiutkie i jest ich naprawdę niewiele, to chyba efekt długiego stosowania zalotki. Chce je zatem zagescic i wydluzyc ale nie wiem jaka metode wybarac by nie zostać zupełnie bez rzęs… może sklep strażacki ? zapytaj tam nie takie problemy rozwiązują Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLONU Posted August 27, 2020 Report Share Posted August 27, 2020 a Panowie coś polecą tylko dzięki za wodery ze straży (sorki NRDowski Wartburgu ) coś co nie cieknie i nie koniecznie neopren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts