marcin.haranczuk Posted January 18, 2021 Report Share Posted January 18, 2021 (edited) Potrzebuję porady. Jestem zdecydowany na kołowrotek Okumy 8K. Niestety nie za bardzo orientuje się w cenach na rynku. Proszę o wsparcie w tym zakresie. Czy 329 złotych (z dostawą za darmo) to dobra cena? Czy znacie może lepsze oferty? Poniżej wstawiam linka do aukcji. Z góry dziękuję wszystkim za pomoc. Edited January 18, 2021 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted January 18, 2021 Report Share Posted January 18, 2021 Wpisz w Google "Okuma 8K + cena" i sprawdź. Przy okazji, to nie prośba o poradę lecz wysłużenie się innymi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin.haranczuk Posted January 18, 2021 Author Report Share Posted January 18, 2021 Zwyczajnie zapytałem. Uważam, że trochę przesadzasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 18, 2021 Report Share Posted January 18, 2021 Nie orientujesz się w cenach i podajesz link do aukcji z ... ceną? Za afiliację linków aż tak dobrze płacą, bo ja słyszałem, że grosze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin.haranczuk Posted January 18, 2021 Author Report Share Posted January 18, 2021 Dostałem ten link. Pytam czy to jest dobra cena. Dlaczego mnie w ten sposób traktujecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ko Posted January 18, 2021 Report Share Posted January 18, 2021 Na rynku pewnie nie brakuje ofert sprzedaży tego kołowrotka, a żeby to sprawdzić wystarczy wejść w kilka z nich i porównać cenę, nic trudnego, a wysiłek minimalny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kopala Posted January 18, 2021 Report Share Posted January 18, 2021 Rok temu u mnie w okolicznym sklepie wędkarskim były po 279, ale była to okazja i z 26 sztuk po 3 dniach nie było ani jednego. 329 zł to dobra cena. Raczej nie znajdziesz ich taniej, chyba że ktoś obniży cenę młynka kosztem dostawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted January 18, 2021 Report Share Posted January 18, 2021 7 hours ago, marcin.haranczuk said: Dostałem ten link. Pytam czy to jest dobra cena. Dlaczego mnie w ten sposób traktujecie? Pewnie dlatego że ciężko uwierzyć w to że ktoś sprawdza ceny w ten sposób Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted January 24, 2021 Report Share Posted January 24, 2021 Podejrzewam że to sprzedawca, na kilku grupach na fejsie pyta o niego na kilku innych poleca. Reklama nachalna i tyle. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts