zwykły michał Posted December 23, 2021 Report Share Posted December 23, 2021 Zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Niech Wam Mikołaj przyniesie coś fajnego 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 23, 2021 Report Share Posted December 23, 2021 I wzajemnie, wszystkiego dobrego. P.S. Zastanawiałem się kto pierwszy "pęknie". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted December 24, 2021 Author Report Share Posted December 24, 2021 27 minutes ago, Docio said: Zastanawiałem się kto pierwszy "pęknie". Ja też 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaDe Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 Wesołych Świąt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 Wzajemnie. Wesołych Świąt! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolaj łódzki Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 Wesołych świąt. 23 godziny temu, Docio napisał: Zastanawiałem się kto pierwszy "pęknie". Ja dzielnie przeżyłem 10 pierogów i 3 talerze zupy ,ziemniaczki i ciasta oraz rybę(co jest mikro cudem bo do ryb mam stosunek ambiwalentny nie lubiąc ich jeść a jednocześnie je łowiąc i hodując) . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted December 25, 2021 Report Share Posted December 25, 2021 Lekkomyślnie i nieostrożnie zadeklarowałem małżonce pomoc w przygotowaniach do świąt więc co prawda spóźnione ale płynące od serca składam Wam życzenia spokojnych i szczęśliwych Świąt, spełnienia marzeń i realizacji planów w najbliższej przyszłości. Niechaj Wasze zestawy i przynęty cieszą się niesłabnącym powodzeniem wśród największych z mieszkańców naszych łowisk. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted December 27, 2021 Report Share Posted December 27, 2021 Wszystkim wszystkiego najlepszego. Przepraszam, że z takim opóźnieniem, ale w święta zrobiłem sobie pełny odpoczynek od komputera. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DużySum024 Posted December 28, 2021 Report Share Posted December 28, 2021 Zdrowych wesołych i udanego połowu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts