Jump to content

Gdzie w Łódzkim na spinning?

kacpermajo
 Share

Recommended Posts

4 minuty temu, zwykły michał napisał:

Nad wodę ;)

Łowić można w prawie każdym zbiorniku. Kwestia sprzętu i umiejętności żeby dopasować się do ryb i łowiska. Chłopaki dużo piszą o spinningu jeśli szukasz inspiracji.

Chodziło mi o lokalizacje.

1 minutę temu, mikolaj łódzki napisał:

To zależy miasto łódź czy jakoś dalej? W samej Łodzi są co najmniej 4 zbiorniki na których można spinningować + zbiornik parkowe.

Najlepiej Łódź, dalej to max godzina/półtorej od Łodzi. Mógłbyś podać mi nazwy i dokładna lokalizacje tych zbiorników?

A za jakiś czas zorientuje się, że wody nie dzielą się na województwa tylko na obręby rybackie. :D 

Panowie, jak Was lubię, nie zorientowaliście się, że to początkujący kłusol?

Godzinę temu, wind napisał:

Myślę, że warto przyslec tak drastyczne opinie.

Zaraz drastyczne - realne. Wędkarz, niezależnie do jakiego stowarzyszenia należy, posiada licencję, w której podane są nie tylko zasady połowu ale i łowiska. No i wie, że wody dzielą się na obręby rybackie a nie województwa.

Edited by Docio

Może nie kłusol, ale na przykład maturzysta z Katolickiego Liceum w Tomaszowie Maz.
Albo po prostu przedstawiciel tych, którym trzeba wszystko podać na talerzu, bo korzystają z internetu tylko do gier.
A w ostateczności ktoś kto nie ma nawet bladego pojęcia o wędkowaniu i zasadach uprawiania tego hobby/sportu.

Kacper, masz kartę wędkarską? Jeśli nie, to od tego zacznij, a później pogadamy. Jeśli masz to nie kompromituj się zadawaniem takich pytań.

14 godzin temu, Docio napisał:

wody nie dzielą się na województwa

Na marginesie - a szkoda, byłoby mniej administracji w PZW i byłoby łatwiej poruszać się w systemie zgodnym z podziałem administracyjnym Kraju.