ryukon1975 Napisano 11 Września 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2024 Po dłuższej przerwie dziś krótko nad rzeką. Ciekawe zamglone wędkarskie klimaty po wczorajszych opadach. Ryby jakby trochę zapomniały mnie i moje specyfiki. Coś wpadło ale bez rewelacji. Podnęcone, może jutro. Co do specyfików jest nowa dostawa, tak delikatnie 25 kg. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 12 Września 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2024 Jakie masz wrażenia z użytkowania tego modelu spławika? Mam taki sam opisany jako 3g i potrzebuje około 6g do wyważenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 12 Września 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2024 42 minuty temu, zwykły michał napisał: Jakie masz wrażenia z użytkowania tego modelu spławika? Mam taki sam opisany jako 3g i potrzebuje około 6g do wyważenia Mam takie 6-8-10 g. Na każdy z nich można śmiało dodać 1-2 g i da sobie radę. Ogólnie dobrze się sprawują w nurcie, typowo rzeczne spławiki. Dobrze sugnalizują brania, są czułe bez względu czy bierze ryba 20 czy 60 cm nie ma problemu. Dobrze się spisują przy typowej bolonce, przepływa ce jak i przy stawce. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 30 Września 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2024 W dniu 12.09.2024 o 12:18, ryukon1975 napisał: . Dobrze się spisują przy typowej bolonce, przepływance jak i przystawce. Na przystawke zredukowałbym kil do długości ciut mniejszej niz antena 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 30 Września 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2024 W czym pomoże skrócenie kila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 30 Września 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2024 Mniej go ciągnie woda. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 30 Września 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2024 Lepiej stoi nie wywala sie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. niebel Napisano 12 Października 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2024 Miał być wypad z feederkiem... ale jak mówiłem już kiedyś "bacik forever". Jak zobaczyłem wodę to federa nawet nie rozkładałem :-). Niesamowity klimacik, bolek ganiał drobnice, w lesie jakaś para kruków hałasowała do tego ten niesamowity dźwięk kiedy lecą łabędzie. Pierwszy zameldował się linek 35cm, potem płocie i ukleje. W końcu podeszły leszcze. Udało mi się wyciągnąć jednego złotego i troszkę mniejszych. Ogólnie wyprawę uważam za udaną. Aż nie chciało się wracać do domu 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. niebel Napisano 21 Października 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2024 Wczoraj byłem w tym samym miejscu. Pogoda super idealna na bacik Miałem zamiar połapać ukleje ale żadnej w tej zatoczce nie było. Za to brały same płocie. Nawet trafił się jeden leszcz, o dziwo złapałem go przypadkiem na pusty haczyk kiedy donęcałem. Podczepił się pod pyskiem. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi