Docio Napisano 24 Grudnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2024 Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i pomyślności dla Adminów i Użytkowników, spokoju, radości i duuuuużo prezentów pod choinką w te Święta Bożego Narodzenia A.D. 2024. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 24 Grudnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2024 I ja się przyłączam, życząc Wam spełnienia wszystkich marzeń i dużo radości z realizacji naszego sposobu na życie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 24 Grudnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2024 Wesołych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia. Żeby w nowym roku było lepiej niż w obecnym. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hege Napisano 25 Grudnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, życzę wszystkim Użytkownikom forum. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 7 Stycznia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2025 Z opóźnieniem, bo byłem poza zasięgiem: DOSIEGO ROKU!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 24 Grudnia 2025 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2025 Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i pomyślności dla Adminów i Użytkowników, spokoju, radości i duuuuużo prezentów pod choinką w te Święta Bożego Narodzenia A.D. 2025. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 24 Grudnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2025 Wesołych Świąt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 25 Grudnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2025 Powiem krótko i bez pierdolen.a. Katolik ze mnie żaden. Najlepszego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj łódzki Napisano 30 Grudnia 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2025 Ja pożyczę każdemu aby w nowym roku mógł siąść zmęczony wigilią, sprzataniem,pracą ,nauką ale z myślą że już nic nie musi a tylko może. Przynajmniej przez jakiś czas. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 30 Grudnia 2025 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2025 Ten "jakiś czas" ciągnie mi się już od ćwierć wieku, jednak nie narzekam. Niemniej dołączam do życzeń - do siego roku. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi