mikolaj łódzki Napisano Środa o 14:21 Zgłoszenie Napisano Środa o 14:21 Do kompletu pokrowiec. Wybrałem taki bo ma opcję założenia jak plecak. Ma też nóżki może dzięki nim na plaży mniej piachu wtargnie do niego. Fakt nóżki wyglądają licho ale są demontowalne i wrazie zawodu mogę je zdjąć odciążając pokrowiec. Dobre ekspersy, lepsze niż w torbie prologica. A takto sztywny pokrowiec w rozsądnej cenie. Kupiłem wersję 1.65m z myślą też o odległosciókach w długości 4.5m. Pierwsza wada krótki występ na kołowrotki. Wędzisko penna się zmieściło. Juki już nie. Yuki ma tą cechę że uchwyt kołowrotka jest umiejscowiony po środku prawie symetrycznie (0.5 cm różnicy) I przez to niezależnie jak się je obróci wypada akurat tam gdzie już kończy się miejsce. Dróga z wad to delikatne karabinczyki w typie podobnym do prologica (pękły ). Dorzucam też zdjecie penna w naturze. Zapomniałem dodać iż szczytówka jest pokryta farbą fluorescecyjną a sklady nie wchodzą do końca (papier ścierny 2000 lub wiecej zalatwi sprawę ).Komisja ekspercka złozona z żurawia ,google maps i mnie oszacowała dystans rzutu na 130m -140m. 2
Inshore Napisano Środa o 16:42 Zgłoszenie Napisano Środa o 16:42 (edytowane) Odpuść pomysł szlifowania blanku. Nie wierzę, że to co widzę jest efektem wady fabrycznej. Ja mam również "zepsute" wędzisko w ten sposób. I wiele podobnie "zepsutych" widziałem. Edit. literówka Edytowane Środa o 16:43 przez Inshore 1
mikolaj łódzki Napisano Środa o 16:54 Zgłoszenie Napisano Środa o 16:54 Zauważyłem że w przypadku yuki takie wykonanie też było. Z czasem się wyrobiło. Zauważyłem że wtedy poprawiły się właściwości rzutowe. Nie wiem czy to też nie kwestia umiejętności i siły ale zmieniło się też moje odczucie kija. Wcześniej był taki pusty nie wiem jak to opisać. Potem stał się bardziej mięsisty w odczuciu. Wiem abstrakcyjny opis ale lepiej tego nie umiem opisać. 1
Inshore Napisano Środa o 18:17 Zgłoszenie Napisano Środa o 18:17 Takie spostrzeżenia są wartościowe, w przeciwieństwie do tych generowanych przez AI. A niestety pojawia się ich coraz więcej. 1
Rekomendowane odpowiedzi