1234qwerty Posted July 19, 2020 Report Share Posted July 19, 2020 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted July 19, 2020 Report Share Posted July 19, 2020 (edited) To nie ryba to traszka. To jednak ryba " babka" Edited July 20, 2020 by Robs 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted July 19, 2020 Report Share Posted July 19, 2020 (edited) Wpisz w google -babka bycza. Obejrzyj zdjęcia i oceń czy to było to. Tylko obejrzyj zdjęcia a nie jedno pierwsze z brzegu. Edited July 19, 2020 by ryukon1975 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted July 19, 2020 Report Share Posted July 19, 2020 babka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 12 godzin temu, Robs napisał: To nie ryba to traszka Tragiczna bzdura Takiej herezji jeszcze nie słyszałem 11 godzin temu, wędkarstwo z pasją napisał: babka Ryba inwazyjna, szkodnik. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 15 hours ago, Robs said: To nie ryba to traszka Masz kartę wędkarską? Jeśli tak to musiałeś zdać egzamin i jakaś wiedza musiała zostać. Mimo wszystko nie odróżniasz ryby od jaszczurki? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 44 minuty temu, zwykły michał napisał: Masz kartę wędkarską? Jeśli tak to musiałeś zdać egzamin i jakaś wiedza musiała zostać. Mimo wszystko nie odróżniasz ryby od jaszczurki? jaszczurki to gady. Traszka jest płazem. Co oczywiście nie zmienia faktu, ze nie jest rybą. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 Popisałem się wiedzą ze szkoły podstawowej. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 Taka ciekawostka - Herpetologia. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 Szkołę podstawową skończyłem kiedy płazy i gady były klasyfikowane jako oddzielne gromady 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 Ja mam prostrzy podział, na to co wolno nadziać i czego nie wolno. Chodzi oczywiście o haczyk, też. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 Wybaczcie. To oczywiście ryba babka. Pomylilem się potwornie i dziękuję za uświadomienie mi mojego błędu. Zmylił mnie ten grzebień na grzbiecie. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts