wind Napisano 16 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 11 minut temu, Wartburg napisał: Troche odmiany Narew?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 16 Lipca 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Tak ale bez rewelacji z wieczora i rano zmasowany atak komarów oraz krąpi nr. wiekszych od żyletki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 20 Sierpnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2023 (edytowane) Coś za gorąco i na ryby za daleko ale postanowiłem uzbroić sie w feder tak na koszyk albo na ogonek na sandacza na jesień. Dolnik jest najprawdopodobniej oryginalny z czasów gdy Spnia Sprzęt Rybacki posiadała w ofercie 3 składowe kije z takim oto drewnianym odziemkiem. Czubek nazywany obecnie szczytówką musiałem nieco zmodyfikować, robótki na mokro i w długich gumowych rękawicach. Zdecydowałem zaryzykować uzycie nowoczesnego kołowrotka o szpuli stałej w miejsce znanych i sprawdzonych centerpinów produkcji radzieckiej, Edytowane 20 Sierpnia 2023 przez Wartburg 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 20 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2023 Żyłka "burgund" jak karpiowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 20 Sierpnia 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2023 (edytowane) Zaraz to poprawie będzie tęczówka Edytowane 20 Sierpnia 2023 przez Wartburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 20 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2023 No to aby była zgodność ze sprzętem, jak tęczówka to tylko Leska. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 20 Sierpnia 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2023 Obawiam sie że też mam na magazynie ale ma chyba większe właściwości historyczne niż użytkowe 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 23 Sierpnia 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Skończony lakier schnie. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 3 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2023 Powrót na "stare śmieci" fajnie sie zrobiło po ostatnim przyborku, chyba trzeba urwać nocke.. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 7 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2023 Wycieczka nad Narew, Wartburg to auto o niebywałęj dzielnośći terenowej jak na osobówkę. hmmmm do czasu :/ PS ryby nie brały 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 7 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2023 Zazdraszczam, raz byłem nad Narwią ale jakoś mi siedzi w głowie ta rzeka. Może kiedyś ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 8 Września 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2023 11 godzin temu, wind napisał: Zazdraszczam, Nie ma czego chyba że okoliczności przyrody, Ciężko coś wyłuskać, wczoraj nawet kiełbie i krąpiki jak zyletka nie skubały:( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 8 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2023 Jak to mawia mój serdeczny kolega: " ryby to dodatek". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 8 Września 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2023 Ale miło jak czasem cos pogoni , czy widać jak leszcze dno ryją czy cokolwiek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 8 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2023 1 godzinę temu, wind napisał: Jak to mawia mój serdeczny kolega: " ryby to dodatek". Dokładnie. Bo jak już się jest w okolicznościach przyrody, to: Status Quo - Whatever you want.mp3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 10 Września 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2023 W dniu 7.09.2023 o 22:06, wind napisał: Zazdraszczam, raz byłem nad Narwią ale jakoś mi siedzi w głowie ta rzeka. Może kiedyś ... Bierz przewodnika.... miejscowego /prawie/ i wbijaj złapiesz nie zlapiesz ale siedzi sie przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 14 Października 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2023 Miało być pięknie wyszło jak zwykle 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 29 Października 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2023 No i za tych co na Wiecznych Łowach. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 14 Lutego 2024 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2024 Testowanie prototypu, pierwszy DYM wyszedł tak sobie, naniesiono poprawki konstrukcyjne na aparature dymową. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 15 Lutego 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2024 Jaki to rodzaj sera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbylR Napisano 15 Lutego 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2024 W dniu 7.09.2023 o 21:30, Wartburg napisał: Wartburg to auto o niebywałęj dzielnośći terenowej jak na osobówkę. Podpisuję się wszystkimi czterema ręcami. Darzę to auto ogromną estymą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 22 Lutego 2024 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2024 W dniu 15.02.2024 o 12:54, zwykły michał napisał: Jaki to rodzaj sera? Z Lidla.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 23 Lutego 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2024 Czyi taki który Ci smakuje U nas jest tydzień Alpejski i mogą mieć taki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 23 Lutego 2024 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2024 Masz warunki podymić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 23 Lutego 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2024 Gdybym się uparł to można coś wymyślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi