Jump to content

Karpiowe igraszki

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Jak wyjechałem nie wierzyłem że coś się uda złowić.

Ale były karpie głównie mniejsze i ale jeden się trafił, no i były ważki duże ,komary małe(w sensie rozmiarowym a nie że larwy). 

20230910_165001.thumb.jpg.5f795a00e383b6c89961b1f91f5bd04d.jpg

Takie tam 81,5 cm szczęścia. Przynajmniej sprawdziłem betoniarkę. 

20230910_171248.thumb.jpg.6e4a6a37ea6fc40f0143126d69742b20.jpg

Oczywiście kremu z filtrem nie miałem i wyglądam jak pewien pilot 22 lata temu..... ale bez chusty. 

Podbierak suszy się w piwnicy gdyż i albowiem skończyłem koło 19-20 więc suszył się w ostatkach słońca .Nie spakowałem go w pokrowiec i zostawiłem w aucie naiwnie licząc że się wysuszy ... I się wysuszył ale woń jaka jest w aucie hm przynajmniej zabezpieczenie anty kradzieżowe

Jak podbierak lub siatka tak okrutnie śmierdzą podczas suszenia, to znaczy, że są brudne, że o gniciu resztek śluzu nie wspomnę. Osobiście nie zwracam uwagi na wysuszenie nad wodą, w domu biorę sprzęt pod prysznic i prysznicem z zimną wodą zlewam dokładnie całość aż przestanie się pienić woda. Z 10 min trzeba postać i zlewać wszędzie słuchawką prysznicową po siatkach ale nagle nic nie śmierdzi i schnie spokojnie w łazience.

• 2 months later...

Było parę wypadów ale bez ciekawych efektów. Potem przerwa i wypad wczorajszy. Ciekawy że względu na aurę  śnieg i śnieg ale ryby były może nie karpie ale jednak. Zdjecie poglądowe. Ryb było więcej tylko ile można robić zdjeci podobnym "okazom".20231118_144359.thumb.jpg.df7e0e707cd4d2e02e1ec788b452c3fa.jpg

Edited by mikolaj łódzki