wind Napisano 10 Stycznia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2024 Co tam w krzakach ?? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 6 Marca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2024 Coś nie hula? Chcę wrzucić tylko film, bez komentarza, a wyświetla mi się taki komunikat: "Wpisana wartość zawiera niedozwolony znak, np. Emoji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 23 Marca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2024 Nieśmiało otworzę wątek. Równo 4 dyszki. PS U mnie zaczęły sie szczupacze amory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 8 Sierpnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2024 Bliźniaki wieczorową porą. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 9 Sierpnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2024 Pojechałem dziś nad wodę, na której przyducha zdziesiątkowała populację sandaczy. W sumie to miały być okonie, ale... jeden przedszkolak i ten jegomość sprawił, że znów nabrałem motywacji. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inshore Napisano 10 Sierpnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2024 I znowu "okoń". 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 10 Sierpnia 2024 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2024 Duże te okónie u Ciebie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inshore Napisano 10 Sierpnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2024 (edytowane) Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że drapieżniki obżerają się narybkiem. Woda super byłaby dla Ciebie, bo złowienie 20 leszczaków 25-50 cm nie jest jakimś wyczynem. A trafiają się często ciekawe przyłowy. 94 cm. Edytowane 10 Sierpnia 2024 przez Inshore 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Docio Napisano 10 Sierpnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2024 Karpie na gumy, leszcze na paprochy, zupełnie jak w Zegrzyńskim. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inshore Napisano 10 Sierpnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2024 No nie, karp na kulkę proteinową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 10 Sierpnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2024 5 godzin temu, Inshore napisał: No nie, karp na kulkę proteinową. I w dziale spinningowym a nie gruntowym? A fe. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inshore Napisano 10 Sierpnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2024 Hehehe, chciałem Danielowi opisać wodę, w której mógłby się spełniać gruntowo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 21 Września 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2024 Ryba może niekoniecznie wybitna, bo do 40 cm ciutkę zabrakło. Aleeee za to złowiona na upatrzonego. Widok tnącej garbem wodę, goniącej przynętę ryby... bezcenne. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 30 Września 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2024 Szkoda, że wątki z rybami cieszą się tak małym zainteresowaniem. Mimo wszystko wierzę, że się rozkręcą. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 1 Października 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2024 Może coś się zmieni kiedy dojadą moje wędki Czekam na fakturę i resztę przynęt. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 2 Października 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2024 22 godziny temu, zwykły michał napisał: Może coś się zmieni kiedy dojadą moje wędki Czekam na fakturę i resztę przynęt. Jestem pewny, że się zmieni. Będziesz miał więcej wędzisk. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 2 Października 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2024 Dobra szydera zawsze mile widziana 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 3 Października 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2024 13 godzin temu, Docio napisał: Jestem pewny, że się zmieni. Będziesz miał więcej wędzisk. Dokładnie, znam to z autopsji... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 12 Października 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2024 Trzy brania, dwie ryby, jedna wybitna. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 12 Października 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2024 Coś takiego widzę po raz pierwszy w życiu. Proporcja przynęty do ryby jest jakimś pastiszem wymyślonym przez szalone robaki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inshore Napisano 12 Października 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2024 Dokładnie, kotwica wielkości głowy ryby. Nawet uderzenie poczułem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbylR Napisano 12 Października 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2024 Jakiego patyka i multika używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 13 Października 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2024 18 godzin temu, Docio napisał: Coś takiego widzę po raz pierwszy w życiu. Proporcja przynęty do ryby jest jakimś pastiszem wymyślonym przez szalone robaki. Nie jest to jednostkowy przypadek, trzy lata temu na gumę 9cm pokusiło się szczupacze dziecko 15cm. To raczej zakwalifikowałbym jako atak na konkurenta pokarmowego w rewirze polowań, a nie chęć spożycia takiego kąska. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj łódzki Napisano 13 Października 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2024 Powiem tak @Inshore. Ja ci gratuluję bo ja tak nie umiem. Serio klaszczę uszami o glatze. I nie tylko o tej wzdredze ale też o te sandacze. Może w karpiach się odbiję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inshore Napisano 13 Października 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2024 Z tego co wyczytuję między wierszami, to średnio w okolicach Łodzi z wodą, gdzie można sobie połowić drapieżniki. Ja mam łatwiej, bo mam dostęp do wody, gdzie są sandacze, szczupaki i okonie i co najważniejsze woda jest poddawana prawie zerowej presji. To działa motywująco. Z drugiej strony woda jest trudna, struktura dna stale się zmienia, namierzenie ryb jest niemalże zerowe, masa białorybu sprawia, że drapieżniki nie muszą się wysilać, żeby coś upolować. Cały czas muszę kombinować, a i tak najczęściej wracam o przysłowiowym kiju. Myślę, że jak poświęcisz trochę czasu drapieżnikom, to w końcu trafisz dzień konia. Życzę Ci sandaczowych kopnięć w przynętę. Skok adrenaliny murowany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi