Wartburg Napisano 26 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2024 11 godzin temu, wind napisał: Zawsze się zastanawiałem czy to działa. Oczywiście na kieszeń producenta posrednika oraz sprzedawcy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 27 Kwietnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2024 Był jakiś czas temu piesek, to ja zaprezentuje koteczka kupić go nie kupiłem formą prawną użytkowania jest wynajem, Dom jest kota tylko człowieki się zmieniają 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebel Napisano 28 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2024 Fajny Mruczek ;-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OdyliaR Napisano 5 Czerwca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2024 W dniu 28.04.2024 o 00:52, Wartburg napisał: Był jakiś czas temu piesek, to ja zaprezentuje koteczka kupić go nie kupiłem formą prawną użytkowania jest wynajem, Dom jest kota tylko człowieki się zmieniają Jaki kiciulek fajny Ja kupiłam przynętę na szczupaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusy Napisano 24 Czerwca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2024 (edytowane) Po mały perturbacjach w końcu udało się dostać Shimano Curado DC 201 HG. Jeszcze nie używany ale na dniach to się na pewno zmieni będzie siedział na kiju 30-90g. Do tego zarąbista nawijarka u mnie zdaje egzamin na 5! Dobrze się trzyma i nawijanie w końcu stało się banalne I na koniec sprawdzone plecionki pod nowy i stary multik Edytowane 24 Czerwca 2024 przez Kusy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 24 Czerwca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2024 Pochwal się z użytkowania Curado. Moją opinię na temat bloczków vs DC znasz Acha, mogłeś kupić plecione "świetne" Kastkingi i inne Think cośtam. Frajer jesteś, bo przepłaciłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 24 Czerwca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2024 A ten wichajster na przyssawce to do czego? Intuicyjnie odbieram go jako przyrząd do nawijania linki ale bez pewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusy Napisano 24 Czerwca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2024 21 minut temu, Ubertroll napisał: Acha, mogłeś kupić plecione "świetne" Kastkingi i inne Think cośtam. Frajer jesteś, bo przepłaciłeś. Hahaha no tak wybrałem sprawdzone i drogie zamiast przyoszczędzić 27 minut temu, Ubertroll napisał: Pochwal się z użytkowania Curado. Moją opinię na temat bloczków vs DC znasz Co najwyżej to se mogę porównać DC z Slx do DC z Curado w życiu „bloczkowego” nie miałem w rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 24 Czerwca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2024 Wiesz, że możesz przetestować alternatywę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusy Napisano 24 Czerwca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2024 2 minuty temu, Docio napisał: A ten wichajster na przyssawce to do czego? Właśnie on jest do przyssawki. Ma zapewne służyć do jeszcze mocniejszego przyssania a w praktyce jak go zamknę to trzyma przyssawka a jak otworzę (do góry jak na zdjęciu) to przyssawka puszcza 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haczykowaty Napisano 26 Czerwca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2024 Kołowrotek od 3 łożyska spinningowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 27 Czerwca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2024 12 godzin temu, Haczykowaty napisał: Kołowrotek od 3 łożyska spinningowy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haczykowaty Napisano 28 Czerwca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2024 Przepraszam pomyłka zamiast od miało być ma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusy Napisano 3 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2024 Dawno nie byłem tak zadowolony z zakupu kijek castingowy Shimano Yasei BB AX Pike 230 cm 30-90g. Spasowany z niedawno kupionym Curado DC. Zestaw miodzio! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 4 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2024 No, to już na grubą rybę, oby Ci tylko takie się czepiały i to za każdym rzutem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusy Napisano 4 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2024 19 minut temu, Alexspin napisał: No, to już na grubą rybę, oby Ci tylko takie się czepiały i to za każdym rzutem No oby oby, bo od 15 czerwca ryby nie miałem w rękach, a spędziłem myślę z 30 godzin nad wodą I nawet przeprosiłem się z blachami ostatnio ale nic to nie dało Zestaw rzeczywiście na grubo i przez to też na pewno będzie rzadziej używany. Kupiłem z myślą o jesieni na moich wodach lub na jakieś wyjazdy wakacyjne na Mazury. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 4 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2024 2 godziny temu, Kusy napisał: od 15 czerwca ryby nie miałem w rękach, a spędziłem myślę z 30 godzin nad wodą I nawet przeprosiłem się z blachami ostatnio ale nic to nie dało W upały rybki nie są skore do współpracy. Ja też czekam na ochłodzenie. W moich okolicach jest nadzieja na jutro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 5 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2024 W dniu 3.07.2024 o 20:11, Kusy napisał: Spasowany z niedawno kupionym Curado DC. Zestaw miodzio! Jak na moje oko powinieneś bezproblemowo stawiać średni feder z katuchy .... Obrotowa szpula w jakiejkolwiek bądź postaci to inny świat- moim zdaniem "jedynie słuszny" 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusy Napisano 6 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2024 A zobaczę co to warte… Westin W10 13 Braid PE#2.5 53lbs Szukam swojego plecionkowego ideału. Ta w/w jest sztywna bardzo. Jestem ciekaw jak się na multiku będzie sprawować. Niby według opisu ma nie chłonąć wody. Sprawdzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj łódzki Napisano 7 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2024 Nową tradycje zaczynam. Zbyt duże przygotowanie jak na metodę którą łowię 2 tygodnie w roku no może 3... Ma to to zadatki na stanie się kultowym modelem. Tanie ,dobrze kręci, podejrzewam że całkiem wytrzymałe. Ale więcej się rozpisze gdzie indziej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 8 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2024 4 godziny temu, mikolaj łódzki napisał: Ma to to zadatki na stanie się kultowym modelem. Tanie ,dobrze kręci, podejrzewam że całkiem wytrzymałe. Ale więcej się rozpisze gdzie indziej. Koniecznie się rozpisz, będę czekał. Moje życie właśnie się stabilizuje a potrzebuje do sumówki nowy młynek na przyszły sezon. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 8 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2024 11 godzin temu, Docio napisał: potrzebuje do sumówki nowy młynek na przyszły sezon. Katucha ze wzmocnionymi korbami? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 8 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2024 Nic z tego. Nie mam zamiaru szarpać się dla zasady skoro wszystko może być lekko i przyjemnie jak sprawne hamulce i wspomaganie kierownicy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 8 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2024 A ABS, ESP i ciężarków samonaprowadzających nie chcesz? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 9 Lipca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2024 ABS to hamulce a reszta...no jakieś emocje musza być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi