Kamil Cywiński Napisano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Sierpnia 2017 Tez tak myślałem ale ze zdjęć z internetu nie jest podobna... rozmiar głowy mi nie pasuje
Ozet Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpnia 2017 Sądzę że jest to karp pełnołuski. (Brzana ma znacznie krótszą płetwę grzbietową i zdecydowanie dolny otwór gębowy.) 2
zwykły michał Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpnia 2017 Otwór gębowy wyklucza brzane. Nie jest zdecydowanie dolny jak zauważył mój przedmowca Ozet. Brzana ma też mniejsze łuski i inny kształt płetwy grzbietowej. 1
Docio Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpnia 2017 Echhhh, rybołowy! Zobaczyli Sazana i głowią się co to za ryba. Materiał poglądowy jest TU 3
Alexspin Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Dokładnie, sazan a tak wygląda brzana Oj znafffcy,... Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez Alexspin 1
Caweł Napisano 27 Lutego 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Lutego 2020 Brzana Zazdroszcze. Na co złapałeś i gdzie?
Alexspin Napisano 28 Lutego 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2020 Sorry, ale kto tu chwalił się brzaną? Przecież jednoznacznie ustalono, że to sazan, a nie brzana.
GLONU Napisano 9 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2020 hehehe wysportowany sazan uciekający z kwarantanny niezła żyletka
Alexspin Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) 33 minuty temu, KrólWód napisał: Co mi tu będziesz pieprzył o Sazanach jak ty ledwo co Ukleje umiesz złowić. Pośrednio do "KrólaWód" - wydaje mi się, że chamstwa nie tolerujemy! Co na to Administracja?! A bezpośredni do "KrólaWód" tak wygląda sazan: Ps Cudzysłów i wytłuszczenie z rozmysłem... Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez Alexspin 1
Alexspin Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Kwietnia 2020 W imieniu użytkowników i swoim własnym, dziękuję Administracji za szybką i skuteczną reakcję! 1
wind Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Kwietnia 2020 8 godzin temu, Alexspin napisał: W imieniu użytkowników i swoim własnym, dziękuję Administracji za szybką i skuteczną reakcję! Ja dziękuję koledze @Wartburg, zwykle to on " sygnalizuje" takie problemy, ja niestety nie mam możliwości siedzieć non stop na forum. Staram się reagować od razu po uzyskaniu informacji. Przy okazji proszę powstrzymać się od komentarzy takich postów, one powstają właśnie po to, aby wzbudzać niezdrowe emocje. 1
Docio Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Kwietnia 2020 9 godzin temu, Alexspin napisał: A bezpośredni do "KrólaWód" tak wygląda sazan: Jakaś znajoma ta grafika. Jeśli się nie mylę, to jako ciekawostkę mogę dodać, że jest to ręcznie rysowane przez profesjonalnego grafika. @Wind, zawsze powtarzam: 4
Rekomendowane odpowiedzi