KUKACZ ROSOŁOWY (Kukacz) Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Jakość zdjęcia jest delikatnie mówiąc fatalna. Dla mnie może to być jaź ale również i płoć. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Z nieznacznym wskazaniem na jazia ale bez większego przekonania. Na przyszłość warto by było zrobić zdjęcie głowy w dobrym powiększeniu, do tego całości tak żeby zajmowała jak najwięcej zdjęcia. Płetwy w zbliżeniu gdyby ktoś chciał policzyć ilość promieni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozet Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Ja postawię że jest to płoć. Chociaż oko na tym zdjęciu dość marnej jakości, sugeruje jazia. Łuski są słabo widoczne, ale wydają się grubsze (większe) niż u jazia. Nasada płetwy ogonowej, też wydaje się (mi) węższa niż u jazia. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Też stawiałbym na płotkę. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirro Posted June 3, 2020 Report Share Posted June 3, 2020 Nie chcę tworzyć nowego tematu więc piszę tu. Czy to Jaź? Na początku myślałem że Płoć, ale oko ma szaro żółte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 W dniu 3.06.2020 o 08:22, mirro napisał: Nie chcę tworzyć nowego tematu więc piszę tu. Czy to Jaź? Na początku myślałem że Płoć, ale oko ma szaro żółte. płoć 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts