Skocz do zawartości

Zimowy marazm i poluzowane klepki

Wartburg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ubertroll

Echhhhh, Panie, jakby Cię zdopingować... nie wiem. Ale bombowe ataki szczupaków/sandaczy, szalone trzepotanie łepetyną przez okonie, widowiskowe brania kleni z powierzchni... może Cię przekonają, że warto poświęcić trochę czasu dla spinningu. Tego Ci życzę :)

Najgorsze jest to, że mam wszystko czego potrzeba ale z czasem krucho :(Wolne dni spędzam na basenie, jak nie zawody to trening mojego delfina.

Próbowałem kilka razy spinningu i prędzej wpadnę do wody niż coś złowię :)

Poczytam regulamin klubu czy pozwalają na spinning i spróbuję.

Gość Ubertroll

Ja kilka razy wyrąbałem się na dupę zanim zacząłem chodzić, kilka razy zapewne pobebłałem zanim zacząłem mówić  A jakbym sobie policzył ryba/h to bym się załamał. Nie poddawaj się!

Lekka przerwa od zimy, cztery na plusie. Mała odwilż, w nocy dużo śniegu znikło. Jest nadzieja na wyjście z domu w dobrych warunkach termicznych. :) Choć póki co trochę pada więc się nikomu nie chce.

IMG_20240118_071254.jpg

IMG_20240118_072114.jpg

Edytowane przez ryukon1975

Wybieram się do szpitala na wszczepienie CRT-D, więc moje wędkowanie w tym sezonie oddala się o co najmniej kwartał. Zresztą od lat zapadam w "sen zimowy" gdy temperatura spada poniżej +5'C...

c0be0921-a803-43dd-9f98-fea0b3ff78a5.pdf

Trzeba wierzyć w dobry koniec. Ja kiedyś też miałem problemy ze zdrowiem. Minęło ponad 10 lat i w sumie zostały tylko wspomnienia. Kardiologia, chirurgia kilka rzeczy było naruszone. Dziś został tylko plik papierów które noszę czas od czasu do lekarza. Choć chodzę tam niechętnie bo to droga zabawa.

IMG_20240118_114455.jpg

Gość Ubertroll
6 godzin temu, Alexspin napisał:

Wybieram się do szpitala na wszczepienie CRT-D, więc moje wędkowanie w tym sezonie oddala się o co najmniej kwartał. Zresztą od lat zapadam w "sen zimowy" gdy temperatura spada poniżej +5'C...

c0be0921-a803-43dd-9f98-fea0b3ff78a5.pdf 73 kB · 2 pobrania

Duuuuuuużo zdrowia życzę :)

Drugi dzień pada o do tego wiatr taki że można go w domu przy głośnej muzyce słuchać. Perspektywy na dzień dzisiejszy kiepskie. Jednak nawet jakby miał być potop to dziś opuszczę dom i wybiorę się na zakupy i pozałatwiać bieżące sprawy. 4. 32 a tu dalej jak nie internet to inne telewizor. Jak tu żyć do zmiany pogody?

419237173_2071161783264427_2839017585615596020_n.jpg

419294757_2170481650011216_9162418801168447986_n.jpg

• 2 tygodnie później...

Jest plus osiem stopni. Normalnie upał w lutym. Niestety wczoraj rano stan wody na rzece wynosił 144 cm co jest nie mało a dziś jest 269 cm. Więc w stronę ścieżki nad rzekę mogę sobie co najwyżej popatrzeć ale q-wa z radością. :)  

IMG_20240206_074543.jpg

• 1 rok później...