Wędkarz1031 Napisano 26 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Cześć jakie przynęty powinno się stosować na maj małe czy duże jaskrawe czy naturalne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baburka Napisano 27 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Myślę, że nie tylko na maj ale w skali całego roku, najlepsze będą takie, na które drapieżniki będą reagować, a to trzeba zbadać samemu zależnie od wody na której łowisz. Złotej reguły nie ma , jak w całym zresztą wędkarstwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryDis Napisano 27 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Sam nie spininguje zbyt dużo ale od kolegów wiem że najlepsze są canibale shad teez Fox Rage kopyto relax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamień Napisano 27 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Na moich lokalnych wodach w maju dają radę obrotkówki 3-4, w kolorze biedronki. Jak wiadomo zasady nie ma, każda woda rządzi się swoimi zasadami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 29 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 Wahadełka POLSPING Alga 1-2, Gnom 1-2, Kalewa 1-2. Gumki seledynowe, zielone z brokatem 3-4". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojkos Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) Słuchajcie, ja dopiero zaczynam swoją przygodę z wędkarstwem. Proszę, powiedzcie mi czym się sugerować właśnie przy wyborze przynęt? Na co zwracać uwagę, tak aby faktycznie były skuteczne? W sieci znalazłem ofertę gdzie ceny są naprawdę przystępne, w porównaniu z innymi sklepami tego typu. Co myślicie? Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez wind Edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) 21 minut temu, wojkos napisał: Słuchajcie, ja dopiero zaczynam swoją przygodę z wędkarstwem. Proszę, powiedzcie mi czym się sugerować właśnie przy wyborze przynęt? Na co zwracać uwagę, tak aby faktycznie były skuteczne? W sieci znalazłem ofertę https://nizel.pl/przynety/ gdzie ceny są naprawdę przystępne, w porównaniu z innymi sklepami tego typu. Co myślicie? Sądzę, że najpierw powinieneś sprawdzić w zasadach połowu, czy taka przynęta jest dozwolona w wodach, w których chesz łowić. A tak między nami, to ta reklama jest wyjątkowo prymitywna. Firma reklamowana właśnie straciła wszystko w moich oczach za zatrudnianie takich kiepskich naganiaczy. Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez Docio 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 1 hour ago, wojkos said: Proszę, powiedzcie mi czym się sugerować właśnie przy wyborze przynęt? Na co zwracać uwagę, tak aby faktycznie były skuteczne? Jeżeli okoniowe to bierzesz wszystko co mają w sklepie i może coś się sprawdzi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) 5 minut temu, zwykły michał napisał: Jeżeli okoniowe to bierzesz wszystko co mają w sklepie i może coś się sprawdzi Czyli te gumki w kolorze kawa z mlekiem i motoroil po kilku sezonach straciły swoją skuteczność? Pytam bo przez ostatnie 5 lat praktycznie tylko o nich czytałem. No z wyjątkami, Alex nieśmiertelnie poleca małe wahadełka a jeszcze inni obrotówki. Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez Docio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Przecież to reklama 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarstwo z pasją Napisano 24 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 W dniu 23.04.2021 o 15:53, zwykły michał napisał: Przecież to reklama A do tego bezczelna. Przystępne ceny to się ubawiłem jak zobaczyłem woblery, które kupiłem po 16 zł a tu kosztują 26 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi