Popular Post hege Posted August 23, 2021 Popular Post Report Share Posted August 23, 2021 Witam, 24 sierpnia 2021 obchodzimy 10 rocznicę istnienia forum w wirtualnej, a zarazem prawdziwej rzeczywistości, prawdziwej ponieważ zostawiliście tu wiedzę zdobywaną przez lata, wiedzę zdobytą nad wodą z kijem w ręku, wiedzę którą również od kogoś otrzymaliście, dzielicie się tą wiedzą z licznymi Użytkownikami, w tym również ze mną. Dziękujemy razem z Danielem, że jesteście z nami. Dzięki Wam to forum istnieje, dzięki Wam wiedza przekazywana jest dalej. Mam nadzieję, że za 10 lat będziemy w tym samym gronie, a nawet liczniejszym. 24 sierpnia piję za zdrowie wszystkich Użytkowników forum. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted August 23, 2021 Report Share Posted August 23, 2021 No to i ja dołączam się do tak entuzjastycznego tematu. Jutro wychylę co nieco. A może tak trochę perwersji i umówimy się wszyscy na to wychylenie o konkretnej godzinie? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaDe Posted August 23, 2021 Report Share Posted August 23, 2021 O rany, na puszcze przeczytałem Patol. Uprasza się o picie ze szkła. Wszak smak czujemy dzięki temu, że wąchamy! Stooo lat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted August 23, 2021 Report Share Posted August 23, 2021 1 hour ago, HaDe said: O rany, na puszcze przeczytałem Patol Ja też Musiałem powiększyć zdjęcie bo własnym oczom nie wierzyłem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 23, 2021 Report Share Posted August 23, 2021 5 godzin temu, Docio napisał: A może tak trochę perwersji i umówimy się wszyscy na to wychylenie o konkretnej godzinie? Wchodzę w to 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 Wszystkiego najlepszego wszystkim Userom. !00 lat i jeden dzień! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post wędkarstwo z pasją Posted August 24, 2021 Popular Post Report Share Posted August 24, 2021 Jedno z ostatnich nie zamordowanych przez Facebooka... 100 lat! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 A co to Facebook? I czy to znaczy, że jestem stary i zacofany? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post wędkarstwo z pasją Posted August 24, 2021 Popular Post Report Share Posted August 24, 2021 (edited) 1 godzinę temu, Docio napisał: A co to Facebook? I czy to znaczy, że jestem stary i zacofany? Stary niekoniecznie ale zacofany... to mało powiedziane. Ty nie istniejesz Edited August 24, 2021 by wędkarstwo z pasją 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 Godzinę temu, wędkarstwo z pasją napisał: Stary niekoniecznie ale zacofany... to mało powiedziane. Ty nie istniejesz 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 1 godzinę temu, wędkarstwo z pasją napisał: Ty nie istniejesz No to Bu jak Kacper. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted August 24, 2021 Author Report Share Posted August 24, 2021 W dniu 23.08.2021 o 17:39, Docio napisał: A może tak trochę perwersji i umówimy się wszyscy na to wychylenie o konkretnej godzinie? Dopiero pracę skończyłem. Zdrówko! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 17 minut temu, hege napisał: Dopiero pracę skończyłem. Zdrówko! No już myślałem, że się nie doczekam. No to cyk jak mówił budzik do zegara. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 aż nalewkę wyciągnę 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 To po szklanie i na rusztowanie 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jungu Posted August 30, 2021 Report Share Posted August 30, 2021 W dniu 24.08.2021 o 21:31, wind napisał: To po szklanie i na rusztowanie To się nazywa wśród "budowlańców" kalibracją błędnika... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
okno Posted September 13, 2021 Report Share Posted September 13, 2021 Wspominam pierwszą rocznicę. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts