Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 2 Czerwca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Wycieczek ciąg dalszy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 13 Czerwca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 (edytowane) Tym razem nocka, mizernie wyszło rano na spławik krąp nr. większy od żyletki Jakby ktoś miał problem z identyfikacją to spłąwikówka jest Edytowane 13 Czerwca 2023 przez Wartburg 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 19 Czerwca 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 Przysiedliśmy na chwile podczas wycieczki w poszukiwaniu miejsca 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kat_636 Napisano 20 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2023 wartburg - ta relacja z wyjazdu muzeum motoryzacji po zdjęciach wydaje się ciekawa. bardzo spodobał mi się tarpan - dziki koń rolniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 21 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2023 (edytowane) W ówczesnych czasach to był świetny samochód dla wędkarza, miał tylko jedną wadę, z silnikiem "warszawowskim" "żarł" paliwo jak smok, 15-20 litrów na 100-kę to był super wynik, a potrafił "wyżłopać" i 25, ale za to dobrze sprawował się w terenie. Później po zastosowaniu silnika z Poloneza było trochę oszczędniej, ale już gorzej z jazdą w terenie. Miałem go w wersji wojskowej model Honker, przystosowany do przewozu 7 osób, bez "balkonika" ładunkowego i z demontowanym dachem. Edytowane 21 Czerwca 2023 przez Alexspin 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 22 Czerwca 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2023 @Alex kiedyś bardzo chciałęm uszlachetnić tarpana mostami i reduktorem uaza tzw "afgańskimi" i okrasić silnikiem od fergusona, było to naprawde dawno. @kat_636 w muzeum żarcikiem było to że na ekspozycji straszyły wędki których używam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 22 Czerwca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2023 Nocka była, krąpi nr wiekszych od żyletki łowić mi sie nie chciało a konkretne branie było jedno, niestety stworek wygrał. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 24 Czerwca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2023 Nadchodzi czas na obstrzał z armatohaubic; zaraz czas na brzane a i "kulinarny" sum po nurcie chodzi... 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 Ile ważą Twoje ciężarki? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 11 godzin temu, Wartburg napisał: Nadchodzi czas na obstrzał z armatohaubic; zaraz czas na brzane a i "kulinarny" sum po nurcie chodzi... Masz Andrzeju wentylowane pomieszczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 Bardzo dobre pytanie. Ołów jest bardzo szkodliwy i lepiej uważać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, zwykły michał napisał: Ile ważą Twoje ciężarki? Jak dla mnie, tak na "oko", to ze 200 g. Równie dobrze mogą być to 300 g sztuki. Sam z ciekawością poczekam co Wartburg napisze. Edytowane 25 Czerwca 2023 przez Docio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 25 Czerwca 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 Około 300 zależnie od napełnienia formy 280~320 Gotowałęm w przeciągu, fajnie sie topi opakoofke od starego kabla telekomunicacyjnego wypaćkaną smołą to nie był czysty ołów tylko jakiś stop drukarski z epoki dawno mnionej kiedy uzywano ołowianych czcionek i takowych spacji... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 3 hours ago, Wartburg said: Około 300 zależnie od napełnienia formy 280~320 Czym to zarzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 45 minut temu, zwykły michał napisał: Czym to zarzucić A choćby tym. Ale stare bambusy ze szczytówką grubą jak palec też dają radę i te pewnie Wartburg ma. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 Moje pierwsze wrażenie nie nadaje się na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 25 Czerwca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 7 godzin temu, zwykły michał napisał: Czym to zarzucić Obawiam sie ze zielonym i tym grubszym czerwonym /jest już gotowy/ można bez wysiłku nauczyć kowadło latać 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj łódzki Napisano 1 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 W dniu 25.06.2023 o 17:31, zwykły michał napisał: Czym to zarzucić Może trochę spóźniony ale rozglądając się znalazłem takie cudo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 1 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 3 hours ago, mikolaj łódzki said: Może trochę spóźniony ale rozglądając się znalazłem takie cudo. Wyobraź sobie, że jeszcze się rozglądam Dla mnie to abstrakcja bo nigdy nie mieszkałem nawet w okolicy łowiska sumowego. Pojawiło się po wielu latach od wyjazdu z rodzinnego domu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj łódzki Napisano 1 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Osobiście na suma wybrabył coś innego ale do łowienia płaszczek na jednym z wybrzeż hameryki taki kij jest moim pierwszym wyborem. Wiem abstrakcja. Można by też było tym próbować łowić halibuty w Norwegii. I tak myslalem czy nie kupic tego kija ale sądzę bedzie to kupienie armaty żeby zestrzelić muchę. Ostateczna decyzją pochwalę się w wątku odpowiednim. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 1 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2023 Masz jeszcze kawał życia przed sobą i dzisiejsza abstrakcja może być codziennością. Będziesz miał dość łowienia płaszczek I zatęsknisz za wzdręgami Moje życie już kilka razy skręciło w niespodziewanym kierunku i robiłem rzeczy o jakich nawet nie śniłem dwa lata wcześniej Mam na myśli robienie czegoś w sensie zawodowym. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kat_636 Napisano 3 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 alexspin - miałbyś temat do rozmów z moim mężem, ciekawe zdjęcie, mówisz 7 os formalnie czy nieformalnie?; ) k. alexspin - czy to prawda że na 10 osób te współczesne są? co z nim się stało że już go nie masz ? ciekawa jestem , napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 3 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 (edytowane) 4 godziny temu, kat_636 napisał: mówisz 7 os formalnie czy nieformalnie? Na tyle osób był zarejestrowany, a nieformalnie mógł pomieścić nawet 12. 4 godziny temu, kat_636 napisał: co z nim się stało że już go nie masz ? To było dawno, kupiłem go 15 lat temu i sprzedałem po trzech latach. Po prostu był dla mnie za duży, zbyt paliwożerny. Praktycznie jeździłem nim w dwie osoby, w porywach we cztery, więc sens utrzymywania go był wątpliwy. Poza tym to był grat z wyprzedaży wojskowej i wymagał ciągłych napraw. Kupił go zapaleniec, który wyremontował go od podstaw i zrobił z niego cacuszko, kontakt się urwał i nie wiem co z nim się dalej dzieje. Do tego ja też jestem stary i już wyparowała mi z głowy jazda po niedostępnych wertepach. Edytowane 3 Lipca 2023 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kat_636 Napisano 3 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 dzięki za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 16 Lipca 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Troche odmiany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi