Kadebla Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Docio, ktoś Ci krzesło podpalił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Docio, ktoś Ci krzesło podpalił Nie. Cienka poduszka i ręcznik na krześle są po to, że jestem gruby, pocę się i dziennie spędzam kilkanaście godzin siedząc. Gdyby nie było tych akcesoriów to po tygodniu latem materiał krzesła tak by śmierdział, że nie szło by wytrzymać. A tak zmiana kompleciku i pralka. :SD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Napisano 29 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Mercury 2,5 km i odświeżoną pychówkę z laminatu w sobotę chrzest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 29 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Plandeka dwustronna 210g 6x8 jako tropik na wyprawy wędkarskie. Z jednej strony mocuję do bagażnika, z drugiej mam trzy maszty składane 210cm i odciągi, po dwa na maszt. Nawigacja Lark Free Bird 50.3 abym się w swoich podróżach nie pogubił. Wersja mocniejsza i rozbudowana od standardowej. Mapa LarkMap z danymi od Copernicus i jak na razie chwalę sobie, i ciągle coś nowego, nie ujętego w specyfikacji odkrywam. Dwa dni temu odkryłem opcję nawigacji pieszej z możliwością graficznego zapisania trasy i automatyczną opcją - Powrót. Dziś odkryłem asystenta ruchu. Ujawnił się pod Wawką przy rozjazdach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Napisano 30 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ja wczoraj kupiłem nowego kręcioła, Daiwa Legalis 2500. Niestety, nie nacieszyłem się nim długo, bo wieczorem ktoś zaje...ł mi placek w którym go trzymałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 30 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ja wczoraj kupiłem nowego kręcioła, Daiwa Legalis 2500. Niestety, nie nacieszyłem się nim długo, bo wieczorem ktoś zaje...ł mi placek w którym go trzymałem. No bo kto trzyma kręcioła w placku Marcin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Napisano 30 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ktoś kto robi zakupy przed pracą, bo innej opcji nie ma, a po pracy jedzie na spotkanie firmowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spokojny Napisano 30 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Kilka ciekawych patyków, coś z nich będzie po skompletowaniu jest kilka matchowych, gruntówki i dolnik od spiningu prawdziwe wyzwanie dla rodbuldingowców, jest też kilka numerów WW z lat 80' i jakieś drobne elementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 moja nowa lajba 6m laminat I drewno, na Narew idealna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Gratulować Hubi! Pychóweczka jest wygodna, pływałem na podobnej, robionej jeszcze w Ustce dla rybaków. Będzie Pan zadowolony Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Dragon X-Treme Spinn 2,50 5-25 g Daiwa Legalis 2500 (te to nawet dwa musiałem kupić, bo pierwszy ukradli mi pierwszego dnia razem z plecakiem, a tak mi się spodobał, ze zakupiłem kolejny).Do tego PowerPro 0.15.Dzisiaj miały być testy, ale coś mocno wieje. Może trochę siądzie, to w samochód i jadę machać. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez wind edycja linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wczoraj odebrałem nagrodę sponsorowaną przez znany sklep wędkarski za artykuł na jednym z portali W pierwszej kolejności i tak będę używał woblerów Górala, Salmo lub Rapali ale może kiedyś przekonam się do nich jeśli nie rozdam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splawik66 Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 moja nowa lajba 6m laminat I drewno, na Narew idealna. Na Wisełce też da radę. Biedne będą sandacze z piaskarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 @Hubi, tylko dbaj o silnik, i pamiętaj o wyciągnięciu kotwicy jeśli będziesz musiał wiosłować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hege Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Dragon X-Treme Spinn 2,50 5-25 g Daiwa Legalis 2500 Fajny komplecik. Zamierzam sobie sprawić jakiś nowy kijek na garbuski, a ten Dragon X-Treme Spinn wygląda całkiem fajnie. Ciekawe jak się sprawuje nad wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Jak dla mnie to kijaszek bardziej na sandacze. Po pierwszych testach mogę powiedzieć, że całkiem nieźle radzi sobie z przynętami 5g jak i takimi po 17g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) LINK Zdecydowałem się na zakup kolejnej formy - ciągle kupuję po kilka sztuk pałeczek i wciąż coś się zrywa, kiedyś zabraknie... Mam potrzebne narzędzia do wylewania, trochę praktyki... wystarczy kupić większą paczkę krętlików i zrobię zapas na kilka miesięcy. Już dokupiłem osobno 200szt krętlików rozmiar 12. Będzie co robić Edytowane 6 Czerwca 2013 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Napisano 6 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Mam nadzieję że spodobają się okoniom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonxx Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Bardzo dobrze znam te przynęty Są naprawdę fajne, lecz mają jedną wadę: waga. Bez dociążenia bardzo ciężko nimi łowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Napisano 7 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Mam zamiar stosować je w bocznym troku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domek29 Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Ja dziś zakupiłem feedera: SEAWOLF XXX CarbomaxX 330/120 Siatkę 140 cm i kilka akcesoriów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Zakup wedki Mikado Fish Hunter Super Float 400/do 30 c.w. i kolowrotek Mistrall Hornet RD 20. Dzis pierwszy wypad na Kanał Ulgi w Gorzowie Wlkp. i leszczyk 1.60 kg jest a do tego kilka płoci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Właśnie dotarły: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 19 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Dziś kupić bateria żelowa 60Ah, 6kg ołowiu na odlewy główek jigowych i wałeczki do bocznego troka. Przy okazji ameliniowe profile jako podstawy na szuszarko/nawijarki do naprawy wędek. Wczoraj, przed wędkowaniem znowu przekonałem się, że zawiesił się czujnik/załącznik pompy zęzowej i wyczerpało akumulator. Obawiam się, że takie sytuacje nie wróżą dobrze baterii kwasowej jakiej używałem do tej pory. Całę szczęście, że sporo przyjaciół w klubie i mogłem pożyczyć naładowane aku. I jeszcze trochę nierdzewki na uchwyty do wędek, które będą zamocowanie w burtach. Edytowane 19 Czerwca 2013 przez grzybek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blukstack Napisano 19 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Konger Medalist Float 360/80, lepszej gruntówki nie widziałem 3 skład, cw. do 80 g. Używam na wody stojące. Jego cena to niecałe 200 zł. Szczerze polecam, grunt wszelaki, żywiec, nawet spławik! Napisałem Float się nie kierujcie. Super patyk który będzie służył przez wiele lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi