Alexspin Napisano 25 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Dwa wędziska łodziowe: KONGER Fishing Patrol Pilk 210cm cw 100-250g JAXON Arcadia 210cm cw 100-200g Co prawda wybieram się na dorsze dopiero we wrześniu, ale trafiłem na promocję i kupiłem za grosze. Ps Wiem, wiem... zaraz oberwie mi się - "Jaxon-Sraxon", ale mam sentyment do tej Firmy, używam z powodzeniem i bez szczególnych awarii ich sprzętu od 23-lat. Jedyne awarie jakie mnie dotknęły były spowodowane tylko i wyłącznie z mojej winy. Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 27 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Dzięki kolegom którzy dali mi wygrać II edycję Zawodów o Puchar Forum udało mi się zainwestować kasiorę w solidny, duży podbierak Przyda się. Niechłonąca zapachów siata, łatwo osusić, wyciągnąć kotwiczkę czy haczyk... Wymiary 60X70cm, regulowana długość. Lorpio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 27 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Piękny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 A do mnie dotarła wędeczka na wąsa D.A.M MadCat Spin Green 270cm cw. 40g-150g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Ciekawy ma kolorek. A jak trzyma się w dłoni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Dobrze leże w ręku, zobaczymy jak dojdzie kołowrotek i czy go w miarę wyważy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Nawiedziłem dziś moje dwa ulubione sklepy wędkarskie. Parę zł zostawiłem ale skrzynka będzie cięższa . Waga elektroniczna od Mikado, teraz będę miał dwie. Ciężarki płaskie 65g, konkretne agrafki na konkretne ryby i malutkie krętliki na ... wielkie ryby slider Experta 4+5g, mam nadzieję, ze się przyda w cenrtalnej Polsce ponoć komarów ani, ani ale u nas nad Wycztokiem jest ich zatrzęsienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonasz7 Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 @Wind, nie zapomnij o zapasie baterii do wagi zapakowanego do torby wraz z innymi wędkarskimi fantami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 No i dotarł brakujący element sumowej układanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 7 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 brakujący element sumowej układanki Porządna maszyna Dawid, powinna styknąć.. Ja se zafundowałem dwa ściski, ciągle mam ich za mało. Tym razem profesjonalne, a co mi tam Przydadzą się nie tylko przy pracach na łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z Kętrzyna Napisano 8 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 (edytowane) no trochę tego, i to za many od sponsora :-) wedki: Dragon Tytan 2,4 cw 35g, bat Mikado X/Pole 6 m, 7 m zapomniałem jakiej firmy, tete X/Pole 3,6m cw 28g, 3 siatki na ryby, sporo akcesorii, podbierak kosz 65 cm, rękojeść 3 składowa teleskopowa. . spławiki, żyłki, 2 czapeczki, podpórki do wędek, itd. Dostałem też ponton X-Boat 2,7m A jutro na zebraniu ZK złożę wniosek że też ta sama osoba che dać 7200 zł na remont dojazdu do łowiska PZW "Kanał Mazurski". (Tyle che firma za remont, a on jest gotów to opłacić). Ciekawe czy znów wniosku nie odrzucą???? Edytowane 8 Lipca 2015 przez Artur z Kętrzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 8 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Oby nie. Nie tyle byłoby szkoda, co raczej przypominałoby to sikanie na siłę pod wiatr. Życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 9 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Czas na wymianę poskręcanej już żyłki, testy innej zanęty niż zwykle, no i czas najwyższy, by nosić przy sobie niezbędnik wędkarski - czyli przymiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z Kętrzyna Napisano 11 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Oby nie. Nie tyle byłoby szkoda, co raczej przypominałoby to sikanie na siłę pod wiatr. Życzę powodzenia. Docio, co chciałeś powiedzieć i do kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 11 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Ciekawe czy znów wniosku nie odrzucą???? To fragment Twojego postu, na który odpowiedziałem. Nie spodziewałem się, że to aż tak skomplikowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piter Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 (edytowane) Pojechałem po Shimano Vengeance spinning 240 M c.w 10-30 dostałem w gratisie pare gum od RELAXA.To wstapiłem do konkurencji po 2 koszyczki 30 g i parę główek Edytowane 15 Lipca 2015 przez Piter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosjin Napisano 21 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 (edytowane) Skrzynia: zestaw 4 spławików Mocna żyłka na szczupaka: Gumy: Żyłka do bata na płotki: 2 przypony (stalki) na szczupaki i okonie: Waga: I 1 z 2 obrotówek jakie kupiłem: Edytowane 21 Lipca 2015 przez Rosjin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlbuminPl Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Trochę słaba jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 (edytowane) Przyszły tydzień spędzam nad J. Sulejowskim, musiałem uzupełnić zapasy. Alga "0" 5g (moje ulubione na okonia) Mors "1" 5g (Jak znalazł na bolenie) Przypony tytanowe 9kg 30cm (gdyby niechcący napatoczył się szczupak) Edytowane 23 Lipca 2015 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Przyszły tydzień spędzam nad J. Sulejowskim No to pochwal się, w którym miejscu będziesz? Barkowice czy Bronisławów? W mojej wodzie będziesz łowił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 No to pochwal się, w którym miejscu będziesz? Barkowice czy Bronisławów? W mojej wodzie będziesz łowił? Będę zakwaterowany w WODNIKU w Bronisławowie. A pospinninguję pewnie też w Swolszewicach i Treście, bo te łowiska trochę znam. Będę tam od środy wieczorem do niedzieli rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 w Swolszewicach i Treście Moje rewiry. Trestę możesz odpuścić (Zatokę), tam już dawno nic się nie dzieje, za to przed wejściem do zatoki warto zakotwiczyć, o ile będziesz łowił z łodzi. A skoro będziesz mieszkał u Łysego, to koniecznie spróbuj u niego kurczaka z rożna. Kiedyś, jak jeszcze do niego jeździłem na zawody, to robił najlepsze kurczaki na świecie. Ma rękę do tego! Jeśli będziesz miał ochotę, to możemy się też zgadać i z raz wypuścić moją łajbą. Wprawdzie spinning przestał mnie już kręcić, ale mógłbym zrobić sobie jakąś odskocznię i rozerwać się nieco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 4 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Trochę pogrzebałem po różnych portalach i wygrzebałem ... Wagler Robinsona, ładny był , listek nietypowych kształtów, też moje oko przykuł: Trochę ręcznie robionych spławików, ten mały z trzcinki od Bogdana Bartona, pozostałe trzy pewien młody człowiek wygrzebał gdzieś na strychu, grzech byłoby nie kupić, tym bardziej, że cena przystępna . Ponadto guma do procy i kawałek fluorocarbonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 4 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 E! Na szczupaka się chyba szykujesz z fluorocarbonem. Spławiczki zgrabniutkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 20 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Wszedłem dzisiaj na chwilę do kolegi sklepu, by tylko zapytać o stan wody na ZS, a wyszedłem z kolejnymi wagglerami na mój "tajny" zalewik. W oko wpadły mi dwa Gutki, 2+1 i 3+1 - nie mogłem oprzeć się pokusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi