marckus Napisano 29 Marca 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Marca 2016 Przynajmniej nie przepłaciłeś. Oooo, jakiś pozytyw jest
Jmatejko Napisano 4 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Kwietnia 2016 Pies prześliczny, szkoda że już go nie ma
Ozet Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Kwietnia 2016 Marckus, to grzech takie ładne fotki umieszczać w Off- topie, czyli w gruncie rzeczy na śmietniku forum. Już lepiej by im było w "muchowym".
marckus Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Kwietnia 2016 Marckus, to grzech takie ładne fotki umieszczać w Off- topie, czyli w gruncie rzeczy na śmietniku forum. Już lepiej by im było w "muchowym". Zbyszku ja to się cieszę, że Tobie i innym się podobają (mam nadzieję, że się podobają ). Co do miejsca, nie wiedziałem gdzie je zamieścić
Bednarczak Napisano 22 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Kwietnia 2016 marckus ładna okolica, kiedyś tam byłem pod namiotami
Jotes Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Maja 2016 Jak wszedłem do Kauflandu, to już myślałem, że założyli plantację marychy, a to tylko jakaś egzotyczna odmiana klonu - choć pewności nie ma.
Tammyy Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Maja 2016 tak Jarku, to jest chyba klon palmowy, jeśli mnie pamięć nie myli.
kris1313 Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Maja 2016 @markus i forumowicze - czy ktoś wie jak nazywa się ten owad? Spotykam je nad swoja wodą, są bardzo spokojne i nie uciekają przy próbie odgonienia jak siądzie na ręce. Pewnie rybki lubią je i ich poczwarki bo to obfity kąsek. Czy poczwarki są drapieżne w stadium życia w wodzie?
kris1313 Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Maja 2016 Dzięki Jarku, bardzo mnie ucieszyłeś , bo to dla rybek bardzo cenny owad w zbiorniku który dopiero się rozwija!!!. Płotki uwielbiają chruściki na haczyku. Na tą przynętę miałem rekordową zasiadkę. Brały nawet na wyssaną skórkę smętnie zwisającą z haczyka.
marckus Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Maja 2016 (edytowane) Pewnie rybki lubią je Rybki bardzo lubią chruściki Czy poczwarki są drapieżne w stadium życia w wodzie? Co znalazłem na wikipedii link "Larwy chruścików są pod względem odżywiania bardzo zróżnicowane – są gatunki drapieżne, roślinożerne (fitofagi),detrytusożerne (detrytusofagi) oraz wszystkożerne. Niektóre są wyspecjalizowane w odżywianiu się gąbkami czy glonami. Pod względem funkcjonalnym wyróżnić możemy aktywnych drapieżców ("napadacze"), filtratorów, zdrapywaczy("zeskrobywacze"), zbieraczy, rozdrabniaczy, wysysaczy." Jak wszedłem do Kauflandu, to już myślałem, że założyli plantację marychy, Dorabiają Edytowane 10 Maja 2016 przez marckus
Jotes Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Maja 2016 Dorabiają Ciekawe, co na to KOD? A może po tym właśnie maszerują?
Jmatejko Napisano 13 Maja 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Maja 2016 Bear Grylls by nie pogardził taki chruścikiem
Jotes Napisano 11 Czerwca 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwca 2016 Dla miłośników zwierząt i ich przyszłych właścicieli!. Słowo "Mamę", można zamienić słowem "żonę".
Ozet Napisano 16 Czerwca 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwca 2016 Krótko i na czasie. Dzisiaj drugie z siedmiu i idziemy na mistrza! (I proszę nie sugerować że ten post powinien być w dziale Humor. Zresztą OT, też nie jest zbyt szczęśliwą lokalizacją dla tak doniosłej wizji.)
Tammyy Napisano 16 Czerwca 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Krótko i na czasie. Dzisiaj drugie z siedmiu i idziemy na mistrza! (I proszę nie sugerować że ten post powinien być w dziale Humor. Zresztą OT, też nie jest zbyt szczęśliwą lokalizacją dla tak doniosłej wizji.) Nie wiem, czy uda się wygrać 7 meczów pod rząd... Ale wizja ciekawa i prawie realna. Górą Nasi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Tammyy
Tammyy Napisano 16 Czerwca 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwca 2016 A wiecie po czym poznać kiedy jadąc na zachód jesteśmy w Niemczech? Gdy nagle krowy są piękniejsze od miejscowych kobiet, to już...
Ozet Napisano 16 Czerwca 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwca 2016 Tammyy napisał: Gdy nagle krowy są piękniejsze od miejscowych kobiet, to już... Z wyjątkiem Heidi Klum, ale wyjątek ponoć potwierdza regułę...
Jotes Napisano 16 Czerwca 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Chłopcy nasi, niech sobie dobrze buty Butaprenem wysmarują, żeby im się piłka kleiła i mają mi wygrać 2:1. Problem tylko w tym, że u nas zapowiadają burze od 21.00 aż do 10.00 następnego dnia. Figę się zobaczy, a nie mesz... Ps. Dla tych, co mają zakodowany Polsat Sport! Mecze dostępne są na NC+, kanał 245 ZDF i na kanale 300 Das Erste. Edytowane 16 Czerwca 2016 przez Jotes
Majke(L) Napisano 16 Czerwca 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Ps. Dla tych, co mają zakodowany Polsat Sport! Mecze dostępne są na NC+, kanał 245 ZDF i na kanale 300 Das Erste. No już chyba nie LINK Ja osobiście oglądam na stronce pierwsza.tv Za symbolicznego piątaka wykupiłem na 5 dni. Jak ktoś ma smart tv to może sobie odpalić stronkę i oglądać. tak samo działa na smartfonie a już 1/8 to chyba w otwartej będzie Edytowane 16 Czerwca 2016 przez wind edycja linku
Ozet Napisano 16 Czerwca 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwca 2016 Jotesku, bądź dobrej myśli. Nawet jak się jakaś burza "skroi", to na pewno "pójdzie bokiem". Też po cichu liczę na to skromne 2:1.
Rekomendowane odpowiedzi