wind 2238 Report post Posted January 1 Jakoś słabo było w tym temacie w zeszły roku, w tym będzie lepiej? POMOŻECIE ?! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Wartburg 1244 Report post Posted January 7 Ciężka nomen omen sprawa o tej porze roku, możemy się chwilkę wstrzymać? 0 Share this post Link to post Share on other sites
mopsik 147 Report post Posted January 10 (edited) Wartburg...trochę mnie sprowokowaleś swoim wpisem więc zamiast spławika był feederek na mieście.Ranek dość chłodny blisko zera,potem już cieplej bo blisko 1stopnia.Kilak brań było ale co to za brania,raptem klkniecie i nic wiecej.Wydłużyłem przypon na jednej z wędek do ok 70 cm i po kilku minutach okonek,potem leszczyk i znowu okonek.I jeszcze kilka brań ale pustych.Popełniłem jednak bład z zanętą - za bardzo przmoczyłem - niestety nie jest tak ciepło by się mocniej wchłonęła.Za tydzień już chyba spławik i rzeczka.Zasadniczo wole urok łowienia poza miastem Edited January 10 by mopsik 3 Share this post Link to post Share on other sites