jaroslaw7 Posted May 16, 2023 Report Share Posted May 16, 2023 Od ostatnich dwoch miesiecy nie moge nic wylowic ktos tez tak ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted May 16, 2023 Report Share Posted May 16, 2023 Ja z premedytacją teraz daje rybom spokój, jak sie wytrą to sie ruszą.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted May 16, 2023 Report Share Posted May 16, 2023 2 hours ago, jaroslaw7 said: Od ostatnich dwoch miesiecy nie moge nic wylowic ktos tez tak ma? Nie zauważyłem niczego takiego. Na pewno nie jestem jedynym. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted May 17, 2023 Report Share Posted May 17, 2023 5 godzin temu, zwykły michał napisał: Nie zauważyłem niczego takiego. Na pewno nie jestem jedynym. Ja też, z prostej przyczyny - nie łowię. 7 godzin temu, Wartburg napisał: Ja z premedytacją teraz daje rybom spokój, jak sie wytrą to sie ruszą.... Popieram w całej rozciągłości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kat_636 Posted May 17, 2023 Report Share Posted May 17, 2023 ahahahah no i chlopaki standardowo mnie rozsmieszaja , ryby ja widuję ale jeszcze nie jem. ostatnio makrele wedzona jadlam ale to kupilam w rybnym bo mi sie zachcialo do chleba z maslem na wieczor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted May 17, 2023 Report Share Posted May 17, 2023 (edited) Wiosna. Ryby się mnożą żrą jak wieprzki bo potrzebują do tego kalorii. Jak dziś nie potrafisz złowić nie złowisz nigdy. Najwidoczniej popełniasz błędy. W stosunku do pory roku, gatunków na łowisku, samego łowiska. Edited May 17, 2023 by ryukon1975 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kat_636 Posted May 18, 2023 Report Share Posted May 18, 2023 ryukon - nigdy nie mow nigdy, kwestia obserwacji, podejscia, zmian, doswiadczenia i innych aspektow... kazde pokolenie ma prawo do bledow i musi je popelniac, to dar, nie przeklenstwo k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted May 18, 2023 Report Share Posted May 18, 2023 Off topic ale nie mogę się powstrzymać. Kasia, nowy awatar i już myślałem, że nowa użytkowniczka a tu niespodzianka i w dodatku uśmiechnięta. Od razu banan wskoczył mi na facjatę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kat_636 Posted May 18, 2023 Report Share Posted May 18, 2023 docio - to tylko zmiana zdjęcia, tamto było mroczne i ciemne, teraz jest jasne i gra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted May 18, 2023 Report Share Posted May 18, 2023 Ty piszesz zmiana zdjęcia a ja myślę kryzys minął. Tak trzymaj, wszystkim od razu radośniej. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaroslaw7 Posted May 18, 2023 Author Report Share Posted May 18, 2023 ZWRACAM HONOR 5KG SZCZUPAK PIĘKNA SZTUKA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted May 19, 2023 Report Share Posted May 19, 2023 9 godzin temu, Ubertroll napisał: . Widzę, że aż odebrało Ci mowę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kat_636 Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 jaroslaw - GRATULUJE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 W dniu 16.05.2023 o 23:58, zwykły michał napisał: Nie zauważyłem niczego takiego. Na pewno nie jestem jedynym. Jakoś mnie to nie dziwi Od 15 marca do 15 czerwca obowiązuje sezon zamknięty na rzekach angielskich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 Chyba i mnie dopadło , gdybym miał kota to przez ostatnie dwa dni nie miałbym czym go nakarmić . Dwa dni, dwa łowiska, lipa taka sama. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 8 hours ago, Wartburg said: Jakoś mnie to nie dziwi Od 15 marca do 15 czerwca obowiązuje sezon zamknięty na rzekach angielskich. Dzisiejszy z kanału Wrzucałem większe nie tak dawno. Sezon zamknięty jest głównie na rzekach ale można łowić na muchę. Jest kilka wyjątków min. kanały a tych jest ponad 6tys kilometrów. Jeszcze trzy tygodnie i pójdę na klenie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 Chyba czas sie przejechć na jaką nocke będą brali czy nie kawa i kielbasa z ogniska zawsze świetnie smakuje gdy słowiki spać nie dają 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 (edited) Koniecznie. Wykorzystuje każdą okazję i jadę choć na chwilę tak jak dziś i pewnie będzie jutro Edited May 28, 2023 by zwykły michał Dopisek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikolaj łódzki Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 Ja też miałem bez rybny wypad karpiowy zeszłego weekendu. Ale wiem co zrobiłem źle i błędy wyeliminuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts