Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zwykły michał Napisano 17 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Rzadko się chwalę zakupami ale tym razem zrobię wyjątek. Kupiłem bo mi się spodobał, nie jest nowy ani markowy ale jakiś taki inny niż wszystkie. Pokazałem znajomemu który prowadzi sklep wędkarski i powiedział, że był kiedyś sprzedawany jako element gotowego zestawu spinningowego. Wartość kolekcjonerska 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 17 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Fajny bezkabłąkowiec. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 20 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 W dniu 17.07.2023 o 23:04, zwykły michał napisał: Kupiłem bo mi się spodobał, nie jest nowy ani markowy ale jakiś taki inny niż wszystkie. /----/ Wartość kolekcjonerska Nie idź tą drogą bo skończysz w absolutnie zagraconym mieszkaniu w randze starszego kustosza 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamień Napisano 20 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 Właśnie dzisiaj doszła do mnie paczka z aliexpress z "podróbkami" przynęty tanta oryginalnie firmy FishUp. Moim zdaniem odwzorowane 1:1, a dodatkową i główną zaletą jest duża różnica cenowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zwykły michał Napisano 20 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) 4 hours ago, Wartburg said: Nie idź tą drogą bo skończysz w absolutnie zagraconym mieszkaniu w randze starszego kustosza Wkroczyłem w ten etap jakiś czas temu Na szczęście mam dość duży garaż i sporo się jeszcze zmieści. Kupiłem niedawno kupę śmieci za £20 i trafiłem taką perełkę Daiwy. Nowy kosztuje około £300. Muszę wyczyścić, nasmarować i będzie na plażę. Do tego Penn 160 N⁰4 a to bardziej klimat Wartburga. Edytowane 20 Lipca 2023 przez zwykły michał 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 20 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) Ło matko, nawet trudno stwierdzić na którą łapę. Edit. I ten wiiiiiiiiiizg bloczków trących o bieżnię Edytowane 20 Lipca 2023 przez Ubertroll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 21 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 Wybierasz sie na poszukiwania brzany w środkowej Wiśle, a sory raczej wędrująca denka nad Dunajem... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario1906 Napisano 6 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 Wkraczam w Japoński styl są mega 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 25 Sierpnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2023 (edytowane) Poczyniłem poważną inwestycje mieszkaniową, co prawda do drobnego remontu ale uznaliśmy z kobietą że to będzie wygodne i praktyczne rozwiązanie Z wierzchu nie straszy Edytowane 26 Sierpnia 2023 przez Wartburg 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ryukon1975 Napisano 28 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2023 (edytowane) Sprzęt pod jesiennego szczupaka. Komplet od podstaw. Penn Battle III Westin W4 2,7 m 15-40 g. Kupka zabawek a w tysiące poszło. Jak to u mnie mówią kto biednemu zabroni na bogato żyć. Edytowane 28 Września 2023 przez ryukon1975 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szperaczz Napisano 7 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2023 (edytowane) Od prawej Dragon Black Rock II 2.18 1-10 + Daiwa Fuego 2500 Dragon Black Rock II 198 cm 3-18 + Daiwa Fuego 2500 Okuma PCH Air 243 cm 15-40 + Daiwa Fuego 4000 Abu Garcia Beast X Pike Casting 198 cm 45-100 + Abu Garcia Beast 41 Podbierak SPRO Flick Tele 210 I to jak na pierwszy zestaw po 25 latach powinno wystarczyć bo inaczej żona mnie zabije jak kupię coś jeszcze Edytowane 7 Października 2023 przez Szperaczz 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ryukon1975 Napisano 8 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2023 Dwie pary obuwia jesienno-sportowo-wędkarskiego. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 8 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2023 Wybitnie sportowe 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 8 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2023 7 minut temu, zwykły michał napisał: Wybitnie sportowe Każdy rolnik Ci przyzna rację. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kusy Napisano 9 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2023 (edytowane) Trochę gumek na jesienne szczupaki dzięki @Ubertroll za namiary Edytowane 9 Października 2023 przez Kusy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 11 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2023 W dniu 8.10.2023 o 06:50, ryukon1975 napisał: Dwie pary obuwia jesienno-sportowo-wędkarskiego. Dorcio; przyjmujemy do ekskluzywnego klubu? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 11 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2023 57 minut temu, Wartburg napisał: Dorcio; przyjmujemy do ekskluzywnego klubu? No pewno. Toż to niemal gumofilce więc tytuł adekwatny - niemal gumofilc. Od dłuższego czasu widzę, że pacjent podąża jedynie słuszną i prawidłową drogą. Tylko patrzeć jak kupi bambusy a sam zrobi dzwoneczki z kapsli. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 12 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 12 godzin temu, Docio napisał: . Tylko patrzeć jak kupi bambusy a sam zrobi dzwoneczki z kapsli. Można zacząć od jedynie słusznych ideologicznie i klasowo centerpinów 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 12 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Panowie czyż bym a wy po cżęści niewielkiej śmiertelnie uzaziliśmy pod moim przewodem Ryukon'a?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 12 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 16 minut temu, Wartburg napisał: Panowie czyż bym a wy po cżęści niewielkiej śmiertelnie uzaziliśmy pod moim przewodem Ryukon'a?? Absolutnie nie. Tak trochę stojąc z boku ale w pełni spokoju czekam na dalszy rozwój sytuacji i zastanawiam się nad zakupem już tych stuprocentowych gumofilców żeby rozwiać wasze wątpliwości co do moich chęci wstąpienia do tego klubu o którym jeszcze nic nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 12 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Nie muszą być gumofilce ja uzywam w porze chłodniejszej skóro-filców nazywanych ofilcerkami A klub jest w istocie klubem skrajnych konserwatystów w rozumieniu turystyki biwakowania i połowu ryb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 12 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 2 godziny temu, ryukon1975 napisał: czekam na dalszy rozwój sytuacji Rozwoju nie będzie, to wybór zero-jedynkowy. Jak spojrzysz na nasze ksywki/tytuły to od razu zrozumiesz co to za klub w aspekcie historycznego określenia, dość pogardliwego i używanego przez "wyczochraną i wszechwiedzącą" młodzież wobec starszych wędkarzy w ubiorze nieco niedbałym za to koniecznie w gumofilcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 12 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 5 minut temu, Docio napisał: klub w aspekcie historycznego określenia, dość pogardliwego i używanego przez "wyczochraną i wszechwiedzącą" młodzież wobec starszych wędkarzy Więc tak na początek co najwyżej na młodszego gumofilca mogę zasłużyć. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 12 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Teraz, ryukon1975 napisał: Więc tak na początek co najwyżej na młodszego gumofilca mogę zasłużyć. A nie pisałem, że pacjent podąża jedynie słuszną drogą! Witaj w klubie. Tytuł/ksywkę musisz sam wpisać w swoim profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 12 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 2 minuty temu, Docio napisał: Tytuł/ksywkę musisz sam wpisać w swoim profilu. Wykonano. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi