Docio Napisano 12 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Jak Wartburg zobaczy to mu szczena opadnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 13 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2023 Witamy na pokładzie, czy do wiosny można liczyć na bambus albo choć centerpina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 13 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2023 (edytowane) Myślę że jakbym dobrze poszukał to przed wiosną się znajdzie. Dziś szukałem w innych tematach. Edytowane 13 Października 2023 przez ryukon1975 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szperaczz Napisano 19 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2023 To już napewno jest choroba 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 19 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2023 3 godziny temu, Szperaczz napisał: To już napewno jest choroba Lekarz kazał przytakiwać, do wiosny urośnie pryzma 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 19 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2023 7 godzin temu, Szperaczz napisał: To już napewno jest choroba Tatula zakupiona na podstawie jerkbaitowych rad . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperaczz Napisano 19 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2023 (edytowane) 7 minut temu, Ubertroll napisał: Tatula zakupiona na podstawie jerkbaitowych rad . Poniekąd tak. Ale bardziej na podstawie pobytu w Warszawie, odwiedzenia sklepu pleciona i pomacaniu multika. Choć kręcił mnie Lew’s to go nie mieli na miejscu, a drugi Beast 41 za dużą szpule ma pod max 70g. Choć już blisko było Tatula 103 elite P/F ale chyba za delikatny na 70g Obawiam się że choroba sprawi że kupię 103 P/F na przyszły rok z kijkiem do 20g Edytowane 19 Października 2023 przez Szperaczz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 19 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2023 8 hours ago, Szperaczz said: To już napewno jest choroba To dopiero pierwsze objawy choroby. Wszystko przed Tobą Wożę ze sobą z 50 wagglerów a używam może dwóch. Mnóstwo gratów których nawet nie rozpakowałem a mam od kilku lat. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 19 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2023 46 minut temu, zwykły michał napisał: Wożę ze sobą z 50 wagglerów a używam może dwóch. No mnie przelicytował, na szczęście idzie zima....sie cuś ustruga. OT /jak zrobić post niewidoczny dla jednego z adminów? / 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 28 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2023 Nabyłem ostatnio coś takiego. Kołowrotek ze sprasowanej żywicy fenolowej. Produkowany przez brytyjską firmę "The modern Arms Company". Firma zakończyła działalność w latach 70tych więc kołowrotek ma 50 lat albo i więcej. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 28 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2023 Bardzo mi sie podoba, jeszcze bambus i pare spławików siekierą ciosanych i będzie pięknie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 28 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2023 Masz coś podobnego w swojej "stajni"? Mam na myśli materiał z którego jest zrobiony. Najczęściej można znaleźć opinię, że to bakelit. Istnieją sklepy z takim sprzętem, tam czytałem artykuł na temat producenta i materiału. Gdyby ktoś miał potrzebę zrobienia zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 29 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2023 Materiał, nie wiem w jakiś sposób podobne są szpule pierwszych Rexów /111, Jubilar i 57/ orez australijskie navijaki Alvey szczególnie te starsze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 29 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2023 (edytowane) Poszukałem tak na szybko i wychodzi na to, że były robione w ten sam sposób. Żyłem w przekonaniu, że najpierw było drewno a później metal a tu niespodziewanka. Muszę jeszcze kupić jakiś drewniany do kompletu PS. Zaczynam rozumieć Twój sentyment do takiego sprzętu. Jest w tym coś unikalnego. Edytowane 29 Października 2023 przez zwykły michał dopisek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusy Napisano 30 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2023 I cyk choróbsko level wyżej... Savage Gear SG2 221 cm 20-60g Shimano SLX DC 151 HG 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 30 Października 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2023 2 hours ago, Kusy said: I cyk choróbsko level wyżej... Wszystko z Tobą w porządku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zwykły michał Napisano 8 Listopada 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2023 (edytowane) Ostatnio coś takiego. Wstępne poszukiwania wskazują, że to model z USA ale to wymaga dalszych badań. Pokazuje tylko ciekawsze sztuki. Ten szuka nowego domu bo jakoś nie rzuca na kolana swoją wyjątkowością. Edytowane 8 Listopada 2023 przez zwykły michał Dodatkowe zdjęcie 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 10 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 W dniu 8.11.2023 o 18:13, zwykły michał napisał: /-----/ jakoś nie rzuca na kolana swoją wyjątkowością. Uważaj tych powalających może się okazać całkiem sporo z czasem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 10 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 Właśnie o to mi chodzi żeby zbierać te które mnie "urzekną" w ten czy inny sposób. Będę wrzucał co ciekawsze sztuki które zamierzam zatrzymać. Nie widzę sensu wrzucania wszystkiego bo mam ze 30 szt ale nic szczególnego. Nie muszą być znanej marki ale niech mają coś innego. Kupuję na aukcjach zestawy sprzętu używanego. To co mi nie pasuje szuka nowego właściciela, jest jakiś zysk i kolekcja sama się finansuje. Jednocześnie taka forma inwestycji. Przy okazji szukam informacji o starych kołowrotkach i uczę się czegoś nowego. Będę "stuknięty" w jeszcze jeden sposób. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperaczz Napisano 11 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 (edytowane) Czeka na nowy kijek Trochę żałuję że od razu nie spróbowałem castingu po 25 letniej przerwie, 2.5 tyś zostało by w kieszeni. Jeśli młody dalej nie będzie chciał łowić (choć na razie uczestniczy w części wypadów)standardowy spinning bez UL poleci na bazarek Edytowane 11 Listopada 2023 przez Szperaczz 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 11 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 Jeszcze nie kupiłem ale zapytam tutaj. Czy warto kupić Abu Garcia Ambassadeur Blue Max? Przynęty z główką max 20g. LHW to wersja z korbką po lewej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 13 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2023 Zestaw na cierniki i słonecznice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnypatataj Napisano 14 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 W dniu 13.11.2023 o 15:28, Ubertroll napisał: Zestaw na cierniki i słonecznice Jak Twoje doświadczenia? Też go mam... i dla mnie okropna klucha... wiem, że do bardzo lekkich przynęt tak musi być, ale dla mnie to jest przesada Dużo bardziej mi przypasował ten do 3g, dla mnie kij petarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 14 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 W tym roku najprawdopodobniej już z niej nie skorzystam, więc o walorach użytkowych się nie wypowiem. Akcje wędziska jest... jaka jest. Kupując ją domyślałem się jej akcji. Jak da się w miarę sensownie podać mikroprzynętę na 0.3-0.4 mm wolframie, to będzie super. Miałem króciaka (ok. 25 g.!) o podobnym c.w. i charakterystyce. Wyciągnąłem przy jej pomocy kilkadziesiąt komercyjnych tęczaków. Radochy było po pachy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 14 Listopada 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 W dniu 13.11.2023 o 15:28, Ubertroll napisał: Zestaw na cierniki i słonecznice Tym się rzuca mormyszkami? Nie umiem się odnaleźć takim świecie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi