Strongfish Napisano 4 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Temat odzieży wędkarskiej czy też (jak w temacie) mody wędkarskiej owszem jest poruszany na łamach prasy czy portali branżowych, jednak są dwa podstawowe problemy. Po pierwsze dostępność po drugie cena. Siedzę w biznesie wędkarskim już ładnych parę lat i często widzę, że zarówno w sklepach jak i hurtowniach są duże braki, a jak już coś jest to w mocno wygórowanych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzMarek Napisano 15 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Warto się porządnie ubrać, zwłaszcza jak się łowi, żeby nie zmarznąć. Herbata w termos i porządna odzież. Jeśli chodzi o ubrania to lubię odzież z Dare2b, jeszcze teraz znalazłem spodnie termoaktywne za 32,30 zł aż żal nie kupić, bo mają dobre ubrania. Wstawiam link, bo świetna promocja może ktoś skorzysta. Edytowane 16 Stycznia 2017 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawny Napisano 7 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Ubrania, a ja noszę moro i stare kalosze na ryby ;). Poważnie, to kupiłem fajną, ala bejsbolówkę w moro. Kurta ciepła i wygodna. Na spinning jak patrzy. Militarny, też jest dla wędkarza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 23 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Latem co popadnie jakaś kurtałka letnia z demobilu Jesienią i zimą sprawy komplikują się nieco zazwyczaj pi****i nieco więc sięgam po zimowy kombizenon czołgowy z DDR-u 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawny Napisano 25 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Wędkarz z PRL-u normalnie ja wolę bejsbolówę w camo miejskim dobrze wiosną i jesienią maskuje w trzcinie suchej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 25 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Jak potrzebuje daszek przy czapce stosuje polową rogatywkę w deszczyk W razie konieczności użycia latarki czołowej bardziej praktyczna jest furażerka. Generalnie kluczowym kryterium doboru odzieży jest mała podatność na zapalenie sie od ogniska no i rocznik bo "musi" być głęboki PRL, mam kilka ruskich i enerdowkich płaszczy wartowniczych p-deszczowych i dalej w ten deseń 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawny Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Nowy nabytek - wygrana czapka z FB, jedno ma ciekawe - znaczek metalowy szczupaka wypasiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 Dnia 23.10.2017 o 16:27, Wartburg napisał: (...)Jesienią i zimą sprawy komplikują się nieco zazwyczaj pi****i nieco więc sięgam po zimowy kombizenon czołgowy z DDR-u Taki kombinezon, dobra rzecz, jedyna wada, do siusiania trzeba się rozbierać... a co będzie jak się nie zdąży?! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawny Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 Jak nie zdążysz, to masz ulane haaaaaaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 17 minut temu, stawny napisał: Jak nie zdążysz, to masz ulane haaaaaaa Raczej przechlapane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozet Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 3 godziny temu, Alexspin napisał: a co będzie jak się nie zdąży?! Jest na to rada. Ps. Nigdy nie wiadomo, jaki temat "ożywi" nagle aktywność forumowiczów. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawny Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 Gorzej, jak przy kobiecie na łódce się zachce . Osobiście wynalazku z medycznego bym nie chciał mieć. Wole wyciętą kaczkę z bańki 5l, po płynie do spryskiwaczy haaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 10 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Jak towarzysze prześmiewcy maja nieszczelne zawory, proponuje replikę bojowego kombizenonu WH, jest na d***e klapka do szybkiego srania i inne udogodnienią 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Napisano 10 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Andrzeju, nikt się nie śmiał z tego kombinezonu, mi również taki by się przydał. Znajomy też taki ma i bardzo go chwali. Ja na wczesnojesienne nocki muszę zakładać dwie bluzy, jesienną kurtkę i grube spodnie a i tak czasem piździ, więc odpuszczam nocki gdy już temperatura schodzi poniżej 5 st.C. W takim kombinezonie jest ciepełko do -10. O dziwo mam tak że dopóki regularnie co piątek podziwiałem rzekę i gwiazdy na niebie to nie łapało mnie żadne przeziębienie, a gdy tylko odpuszczę to zaraz coś mnie chwyci. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawny Napisano 10 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Widać, ryby lepiej chronią nad rzeką nocą przed grypą, niż szczepionki haha... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 10 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Sandacze a tym bardziej miętusy powodują spadek sprzedaży antybiotyków @jungu ja mam poczucie humoru czasami troche kontrowersyjne ale mam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 26 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Postanowiłem sobie wreszcie kupić sobie ciepłe i wygodne buty na jesienno-wiosenne wyprawy. Na odpowiednie natrafiłem w Decathlonie LINK. Co prawda nie nadają się na zimowe wędrówki w mroźne dni, ale na moje potrzeby są akurat. Zdecydowanie cieplejsze niż piankowe kalosze, dobrze zasznurowane mocno trzymają kostkę, co jest ważne pokonując strome skarpy z bambetlami na plecach. Do tego bieżnik na podeszwie mimo, że niezbyt okazały bardzo przydatny na stromych, błotnistych brzegach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 25 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 Uwaga, uwaga, uwaga. Odpalajcie neta, wyciągajcie zaskórniaki, przekupujcie żony i dziewczyny. ceny okazyjne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Ceny zajefajne i trzeba przyznać że jakość tych wojskowych ubranek jest na bardzo wysokim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omnibus Napisano 13 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Jedyne co przychodzi mi do głowy to odpowiednie buty i wodery, które są bardzo pomocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pariss Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) No właśnie, w czym wybieracie się nad wodę tak by nie zamarznąć? Jakieś dokładne marki? Zastanawiam się czy nie zamówić kilku rzeczy z odzież Graff jest bardzo polecana dla wędkarstwa. Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frami.ceasar Napisano 3 Marca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Widziałam ostatnio kapelusz rybacki Gucci za 1500 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi