Dario1906 Napisano 10 Maja Zgłoszenie Napisano 10 Maja Nowe kołowrotki Mikado Katsudo Feeder 5012 mam nadzieję że sprawdzą się na rzece. Pozdro 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Inshore Napisano 13 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 13 Maja (edytowane) XVII w. uczta intelektualna: Nakład 500 egzemplarzy, mój ma nr 383. Jaram się jak małolat, który dotknął damskiego cycka. Edytowane 13 Maja przez Inshore 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 13 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 13 Maja Gratuluje Oj chyba sie musze zainteresować, najstarsze co mam to Choynowski wyd II 5
ryukon1975 Napisano 17 Maja Zgłoszenie Napisano 17 Maja Uczta fizyczna 25 metrów drewna. Ostatni zakup. Może nie do końca wędkarski ale żeby łowić trzeba żyć. 2
okno Napisano 17 Maja Zgłoszenie Napisano 17 Maja Jak się chwalicie to i ja się pochwalę Taką łódeczką pływam ,A w tym roku zaopatrzyłem ją w zapasowy silnik oraz i do trollingu, taki 30 KM jak się okazało w zupełności starczy. Teraz będzie będzie bezpieczniej w razie W. Na wodzie pomocy drogowej nie wezwę 4
Wartburg Napisano 18 Maja Zgłoszenie Napisano 18 Maja W dniu 17.05.2026 o 07:14, ryukon1975 napisał: Uczta fizyczna 25 metrów drewna. Ostatni zakup. Może nie do końca wędkarski ale żeby łowić trzeba żyć. Miłej pracy 1
ryukon1975 Napisano 18 Maja Zgłoszenie Napisano 18 Maja (edytowane) 32 minuty temu, Wartburg napisał: Miłej pracy Pięknie jak rozdają ja za siekierę muszę zapłacić. Ostatni Fiskars kosztował mnie 400 PLN. Edytowane 18 Maja przez ryukon1975
ryukon1975 Napisano 18 Maja Zgłoszenie Napisano 18 Maja (edytowane) 8 godzin temu, okno napisał: Ja się nie męczę. Coś za coś. Zanim ty tą maszynką rozwalisz 5 ja siekierą 155 dam radę. Znam ten ból, chyba że masz dużo wolnego czasu do przekładania drewna i zabawy. Edytowane 18 Maja przez ryukon1975
Wartburg Napisano 18 Maja Zgłoszenie Napisano 18 Maja 11 godzin temu, ryukon1975 napisał: Pięknie jak rozdają ja za siekierę muszę zapłacić. Ostatni Fiskars kosztował mnie 400 PLN. Poszukaj coś z czasów II WŚ lub zaraz po, wtedy robili jeszcze z żelaza a nie wlepione ostrze co po dwóch ostrzeniach sie skończy, Będzie drastycznie taniej niż dzisiejsze kowalskiej roboty a posłuży dlugie lata 1
okno Napisano 19 Maja Zgłoszenie Napisano 19 Maja Mam ją już 6 lat, na pewno jest szybciej niż siekierą i nie męczy pleców.
Rekomendowane odpowiedzi