Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ryukon1975 Napisano 11 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 (edytowane) Wczoraj tak się rozpędziłem że nie było czasu nawet czegoś napisać. Zacząłem jeszcze w ciemnościach. Wiele kilometrów brzegu rzeki, wiele miejscówek. Nawet tamę bobrów z drugiej strony zobaczyłem. Pod A4 przeszedłem. Edytowane 11 Maja 2022 przez ryukon1975 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ryukon1975 Napisano 12 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 (edytowane) W dniu 10.05.2022 o 11:33, Wartburg napisał: Taki mały "ciurek" a krokodyle biero.... Ciurek fakt niewielki choć jak na warunki naszego kraju już i nie najmniejszy. Rzeka Wisłok 228 km, dużo czasu nad nią spędziłem 1,5 km od miejsca w którym obecnie siedzę. Ryby są, jednak pewne sprawy lepiej zachować dla siebie. Edytowane 12 Maja 2022 przez ryukon1975 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 12 Maja 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 Już mnie łep rozbolał, morskiego kiełbia koło siebie dawno nie widziałem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ryukon1975 Napisano 12 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 U mnie są te kiełbie. Tylko nikt nie chce ze mną łowić muszę sam po nocach siedzieć i gimnastykować się ze zrobieniem zdjęcia. Rekord kraju można tu pobić. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 12 Maja 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 Fajne ryby. Z tego roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 14 Maja 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2022 (edytowane) Przypadkowa zbieranina. Sprzęt odpoczywa drugi dzień ja uszczupliłem w lesie kilka drzew które z pewnością po około 150 lat miały.Już nie mają, pnie w tartaku reszta na ogrodzie pójdzie zimą w piec. Za to jest miejsce na posadzenie nowych dla przyszłych pokoleń. Wczoraj już późną porą był rozładunek choć ciężko nazwać rozładunkiem wywalenie drzewa jak leci po kilku piwach i w pośpiechu. Edytowane 14 Maja 2022 przez ryukon1975 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jungu Napisano 14 Maja 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2022 U mnie wpadają same maluchy. Na zaporówce ruszył się trochę okoń. Oto pierwszy wymiarowy w tym sezonie. Mała rzecz, a cieszy. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 17 Maja 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 28 Maja 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 (edytowane) . Edytowane 29 Maja 2022 przez Ubertroll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ryukon1975 Napisano 10 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 (edytowane) Krótki (4.00-7.00) poranny wypad na jedną z moich ulubionych miejscówek. Edytowane 10 Czerwca 2022 przez ryukon1975 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 10 Czerwca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 Fajny bolek. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 10 Czerwca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 Mi też udało się coś wydłubać. Pierwszy 40-tak. Mam nadzieję, że nie ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ryukon1975 Napisano 11 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 Udało się wychwycić dwie godziny od godziny piątej do siódmej pomiędzy burzą a deszczem. Wróciłem do domu wylałem wodę z butów. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 11 Czerwca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 (edytowane) To jest prawdziwe szczęście Edit: Mam na myśli szczęśliwe życie a nie złowienie ryby Edytowane 11 Czerwca 2022 przez zwykły michał Dopisek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ryukon1975 Napisano 12 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 (edytowane) W związku z faktem że po opadach poziom wody znacznie się podniósł i jest mocno niepodobna do wody zarządziłem sobie mały dzień gospodarczy. Trzeba wymyć wędkę, zrobić kilka przyponów na szczupaki i podobne rzeczy. Właśnie gdy wziąłem do ręki wędkę zrozumiałem jak fajny zestaw na bolenie udało mi się złożyć. Łowię już na niego chwilę, złowiłem trochę ryb, opanowałem jego obsługę i leży mi w ręce aż miło. Trzy elementy Westin Powershad 2,7 m cw 7-25 g, Ryobi Zauber 1000 oraz żyłka Dragon Obsession feeder 0,20 mm. Mam nadzieję że woda się szybko wyklaruje i wrócę do gry. Edytowane 12 Czerwca 2022 przez ryukon1975 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 13 Czerwca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2022 Raj na ziemi. Znów wróciłem wcześniej jak planowałem i po raz kolejny cały mokry. O rybach nawet nie wspomnę bo ich nie widziałem. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metal Napisano 16 Czerwca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 W dniu 13.06.2022 o 18:57, ryukon1975 napisał: Raj na ziemi. Znów wróciłem wcześniej jak planowałem i po raz kolejny cały mokry. O rybach nawet nie wspomnę bo ich nie widziałem. Ryb nie było, ale i tak jest fajnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metal Napisano 16 Czerwca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 Dziś Narew w okolicach Nowego Dworu Mazowieckiego, 13-17 na łodzi, co prawda bez kontaktu z jakąkolwiek rybą ale i tak wyjazd udany. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 17 Czerwca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 W dniu 17.05.2022 o 19:38, Ubertroll napisał: Blacha chyba dlugo czekała swą kolej To samoróbka? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 17 Czerwca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 Tak to złom mojego Kumpla. To brązowe to "malowanie". Ale jak zrobione to nie mam kompletnie pojęcia. Waga 40 - 50 +. Dziś udało się skusić dwie fajne ryby na gumiaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 17 Czerwca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2022 3 godziny temu, Ubertroll napisał: Ale jak zrobione to nie mam kompletnie pojęcia Wygląda jak potraktowane kwasem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 18 Czerwca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2022 22 godziny temu, Ubertroll napisał: Tak to złom mojego Kumpla. To brązowe to "malowanie". Ale jak zrobione to nie mam kompletnie pojęcia. Waga 40 - 50 +. Dziś udało się skusić dwie fajne ryby na gumiaki. Wyjątkowo rozmiar mi sie podoba, w sam raz do nauki spiningowania centerpinem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 18 Czerwca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2022 Oj niekoniecznie, są bardzo lekkie w stosunku do wielkości i stawiają duży opór w locie. Są cholernie nielotne. Ale mają tą zaletę, że można je poprowadzić na płytkiej wodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ryukon1975 Napisano 19 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2022 Spinning w podsumowaniu ostatniego tygodnia był ciężki. Dobrze że przyszła niedziela i ręce odpoczną. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 23 Czerwca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2022 Jeden fajny zbój dał się oszukać. 10-cio cm guma o akcji bardziej szczupakowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi