Skocz do zawartości

Pożegnanie z wędką.

Jotes
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Smutne ale pewnie każdego to czeka. Dużo zdrowia żebyś jak najdłużej cieszył się swoim drugim hobby.

Mam nadzieję, że zajrzysz czasem żeby podzielić się swoją wiedzą. Brakuje mi Twoich dyskusji z Dociem :Obraz:

Jarku, tacy jak my nigdy nie porzucają swojego hobby. Obstawiam, że za jakiś czas (o ile nie już) zaczniesz jeździć nad zalew choćby na spacer i pomyślisz jak by to było miło usiąść w wędką. Mam nadzieję, że to chwilowa słabość ciała a nie jakaś poważna choroba.

Życzę Ci zdrowia i żebyś kiedyś jeszcze usiadł nad wodą z wędka w ręku.

Cisza przez lata a jak już wyciągnął klawiaturę to burza z piorunami.

Nigdy nie mów nigdy. Mnie życie od kilku lat kłody rzuca pod nogi a jak tylko podniosę głowę to widzę lecącą cegłę. Właśnie mnie taka cegła dopadła i wiem jedno, choćby na wózku inwalidzkim a na ryby będę cho... o przepraszam, jeździł. :D 

• 3 miesiące temu...

Są w życiu sytuacje, że nawet ukochane hobby zaczyna mieć drugorzędne znaczenie. (Wiem coś o tym.) Jedną z takich sytuacji, są problemy ze zdrowiem. Ale mimo wszystko Jarek, wbrew i na przekór przeciwnościom losu, nigdy, przenigdy się nie poddawaj. Pozdrawiam Cię serdecznie i wszelkiej pomyślności życzę.
Ps. Korzystając z okazji, pozdrawiam wszystkich użytkowników Forum Wędkarskiego. Tych z którymi toczyłem dyskusje i czasem spory, jak również pozostałych "załogantów" FW. Nieście dumnie przez odchłanie internetu, kaganek wędkarskiej oświaty.

W dniu 27.11.2023 o 18:26, Ozet napisał:

Są w życiu sytuacje, że nawet ukochane hobby zaczyna mieć drugorzędne znaczenie. (Wiem coś o tym.) Jedną z takich sytuacji, są problemy ze zdrowiem.

Zupełnie jak byś mówił o mnie...
Zbyszku, nie poddawaj się:excl: