Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jotes Napisano 17 Sierpnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2023 Witajcie. Wpadłem tutaj przelotem i pomyślałem, że napiszę to... Jotes wypadł z gry ponad rok temu, po pierwszym i jedynym wyjeździe z ulubioną metodą połowu - odległościówką. Po trzygodzinnym pobycie na wodzie, z trudem udało mi się włożyć pokrowiec z kijami do auta i to na trzy razy/odpoczynki. I to był moment, w którym musiałem podjąć bolesną decyzję - koniec wędkarstwa w moim wydaniu. Sprzedałem łódź wraz z całym wyposażeniem i teraz prowadzę osiadły tryb życia. Pozostało mi jeszcze moje drugie hobby. Muzyka i film! I na tym już się tylko koncentruję. Życzę Wam ożywionych merytorycznych dyskusji, a nawet sporów w dochodzeniu do prawdy i odkrywaniu nowych, nieznanych obszarów wędkarstwa, które z całą pewnością nadal istnieją. Pozdrawiam - Jarek/Jotes 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 17 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2023 Smutne ale pewnie każdego to czeka. Dużo zdrowia żebyś jak najdłużej cieszył się swoim drugim hobby. Mam nadzieję, że zajrzysz czasem żeby podzielić się swoją wiedzą. Brakuje mi Twoich dyskusji z Dociem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamień Napisano 17 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2023 Panie Jarku dużo zdrowia przede wszystkim i jak najwięcej spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 17 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2023 Trzymaj się Jarku! Ja mam 9 stentów w serduchu, tachykardię, migotanie przedsionków i nie poddaję się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Napisano 17 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2023 Jarku, jeszcze będziesz nad wodą kija moczyć... Trochę wypoczniesz i na pewno zatęsknisz. Zdrówka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 17 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2023 Jarku, tacy jak my nigdy nie porzucają swojego hobby. Obstawiam, że za jakiś czas (o ile nie już) zaczniesz jeździć nad zalew choćby na spacer i pomyślisz jak by to było miło usiąść w wędką. Mam nadzieję, że to chwilowa słabość ciała a nie jakaś poważna choroba. Życzę Ci zdrowia i żebyś kiedyś jeszcze usiadł nad wodą z wędka w ręku. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 17 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2023 Cisza przez lata a jak już wyciągnął klawiaturę to burza z piorunami. Nigdy nie mów nigdy. Mnie życie od kilku lat kłody rzuca pod nogi a jak tylko podniosę głowę to widzę lecącą cegłę. Właśnie mnie taka cegła dopadła i wiem jedno, choćby na wózku inwalidzkim a na ryby będę cho... o przepraszam, jeździł. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hege Napisano 17 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2023 Zdrówka i jak najszybszego powrotu nad wodę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKarp Napisano 18 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2023 Jarek dwa lata temu coś mi się przy...;. znaczy przyczepiło. Rok odpuściłem. Nic mnie nie zatrzyma. JKarp 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario1906 Napisano 20 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2023 Panie Jarku jeszcze będzie powrót nie ma innej opcji !!!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozet Napisano 27 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Są w życiu sytuacje, że nawet ukochane hobby zaczyna mieć drugorzędne znaczenie. (Wiem coś o tym.) Jedną z takich sytuacji, są problemy ze zdrowiem. Ale mimo wszystko Jarek, wbrew i na przekór przeciwnościom losu, nigdy, przenigdy się nie poddawaj. Pozdrawiam Cię serdecznie i wszelkiej pomyślności życzę. Ps. Korzystając z okazji, pozdrawiam wszystkich użytkowników Forum Wędkarskiego. Tych z którymi toczyłem dyskusje i czasem spory, jak również pozostałych "załogantów" FW. Nieście dumnie przez odchłanie internetu, kaganek wędkarskiej oświaty. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 27 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Stawaj w dyskurs Mocium Panie, Mocium Panie na wezwanie, a nie znowu w krzaki nie wiadomo na ile. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Napisano 28 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 No no... Kto się pojawił. Zbyszku już Ciebie tu ładnych parę lat nie widziałem... Czyżby koło Konina było tyle ryb że nie ma czasu pisać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 29 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 W dniu 27.11.2023 o 18:26, Ozet napisał: Są w życiu sytuacje, że nawet ukochane hobby zaczyna mieć drugorzędne znaczenie. (Wiem coś o tym.) Jedną z takich sytuacji, są problemy ze zdrowiem. Zupełnie jak byś mówił o mnie... Zbyszku, nie poddawaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majcher92 Napisano 29 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Dużo zdrówka życzę mam nadzieje że niedługo wrócisz nad wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 29 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 I tak oto do lamusą odchodzą ostatni gumofilce, chyba wsiądę w wehikuł czasu i postawie sobie świeczkę bo juz pewnie nikt nad wodą nie postawi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haczykowaty Napisano 4 Grudnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Mam nadzieję panie Jarku że na tym forum będzie się pan dzielił dalej swym doświadczeniem pozdrawiam i dużo zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi